Bankmedewerker licht samen met pompbediende de bank op

brandstof Suriname

De bank is benadeeld. De politie van Munder heeft maandag de verdachten Ramon T. en Rakiem W. aangehouden en in verzekering gesteld ter zake oplichting, verduistering en valsheid in geschrifte.
[quads id=1]

Ramon werkt bij de bank

Deze verdachten hadden een onderling samenwerkingsverband. De bankmedewerker Ramon en de pompbediende Rakiem hebben elk hun werkgever benadeeld door steeds fictieve bonnen op te maken. De voertuigen toebehorende aan de desbetreffende bank werden bijgetankt bij deze specifieke pompbediende.

Rakiem is pompbediende

Deze twee verdachten hebben volgens eerder gemaakte afspraken zonder bij te tanken valse bonnen uitgeschreven. De pompbediende Rakiem was bevoegd om die bonnen te tekenen. Beide heren hebben gedurende jaren deze twee ondernemingen zwaar benadeeld. De politie heeft in het belang van het onderzoek beide verdachten in verzekering gesteld.
[quads id=1]

Zowel de bank als het pompstation hebben veel geld verloren

Dagblad Suriname heeft in verband met het onderzoek gesproken met de benadeelde pomphouder. Hij geeft aan dat zowel de bank als het pompstation forse schade hebben opgelopen.

tanken Suriname

Geschreven door Saskia Bandhan
Bron: DBS
**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het GRATIS.