Alleenstaande man redt zichzelf uit brandende woning

brand brandweer

De politie van Lelydorp kreeg dinsdag omstreeks 04.50 uur een brandmelding aan de Lelydorperweg binnen. Ter plaatse aangekomen trof de sterke arm een alleenstaande man aan die in dat afgebrand huis woonachtig was.
[quads id=1]

De man stond op om te urineren

Volgens zijn verklaring stond hij in de ochtend op om te gaan urineren. Hij liep naar het toilet en merkte de brand in de achter woning op. Het slachtoffer is uit de woning gerend en heeft zichzelf gered. De laagbouwwoning van 8 bij 7 meters die geheel in hout was opgetrokken, is compleet verloren gegaan in de vlammenzee.

brand brandweer
[quads id=1]

Niet verzekerd tegen brand

Het huis was wel aangesloten op het elektriciteitsnet en SWM, maar was niet tegen brand verzekerd. De brandweer was ter plaatse en heeft het vuur gedoofd. Er zijn geen slachtoffers te betreuren en de belendende panden zijn ongedeerd gebleven.

Geschreven door Saskia Bandhan
Bron: DBS
**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het GRATIS.