Zware straffen voor moord op 33-jarige Giavannina Singotani

giavannina singotani

Jerry Setroredjo (42) mag 19 jaar de bak in, terwijl Bryan Troenopawiro (33) 18 jaar gevangenisstraf opgelegd kreeg.
[quads id=1]

Het was een eis van 20 jaar voor moord

Rechter Siegline Wijnhard concludeerde dat wettig en overtuigend bewijs is geleverd dat Giavannea Singotani (33) van het leven is beroofd. Het Openbaar Ministerie had 20 jaar geëist.

Het verhaal klopte niet

Setroredjo deed in juli 2016 aangifte bij de politie van Lelydorp. Hij verklaarde dat criminelen die de woning aan de Curaçaoweg waren binnengedrongen, zijn echtgenote hebben vermoord. Zij sliep niet in dezelfde kamer. De agenten die het onderzoek deden, merkten op basis van de stille getuigen in de woning, dat het verhaal niet klopte.
[quads id=1]

Hij bekende dat hij een plan had opgezet

De politie merkte Setroredjo als verdachte aan. Hij bekende dat hij samen met Troenopawiro een plan had opgezet om de vrouw zodanig te mishandelen dat zij niet meer uit huis zou kunnen gaan. Het paar had relatieproblemen. Beiden hebben het slachtoffer zwaar mishandeld.

Ze hebben spijt

Troenopawiro verklaarde tegenover de rechter dat hij op gegeven moment de plek verliet. De volgende dag kwam hij te weten dat de vrouw is gestorven. De verdachten betuigden spijt.
[quads id=1]

giavannina singotani
De vermoorde Giavannina Singotani

De rechter stelde dat het slachtoffer met voorbedachte rade van het leven is beroofd. Haar mond en neus waren vastgebonden, waardoor zij uiteindelijk geen adem kon halen en door verstikking het leven liet.

Gerelateerde berichten:
Overleden – Giavannina Singotani (video uitvaart)
Redactie: Familielid van de vermoorde Giavannina: Vergeven, nooit!!

Bron: Starnieuws
**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar info@familienieuws.com en wij publiceren het GRATIS.