Video – Moeder mishandelt dochter met houwer en krijgt straf (buitenland)

moeder mishandeling

De 44-jarige moeder uit Jamaica die haar 12-jarige dochter met een houwer sloeg is veroordeeld wegens wreedheid tegen een kind.
[quads id=1]

De moeder is te zien in een video

In een video die viraal werd op social media is te zien dat de moeder, alleen gekleed in haar ondergoed, een houwer gebruikte om haar dochtertje meerdere slagen te geven. Ze stopte pas toen het kind de houwer vastgreep en weg rende.

Moeders veroordelen de moeder

De moeder werd gearresteerd nadat de video op sociale media viraal ging. Veel mensen in het land veroordeelde haar. Terwijl de meeste mensen de vrouw hebben veroordeeld, zijn er een paar mensen die haar verdedigen. Dat zijn ook moeders en zelfs mensen van het ministerie.
[quads id=1]

moeders  moeten opnieuw opgevoed worden

Volgens hen is de moeder het slachtoffer van Jamaica’s cultuur van fysieke straffen. Het is normaal in Jamaica om je kind te slaan. Veel ouders hebben geen kennis en sociale ontwikkeling meegekregen. Dus kun je ze daarvoor straffen?

Hoewel de rechter een gevangenisstraf van 3 jaar voorwaardelijk heeft gegeven. Vindt het ministerie het beter als de moeder verplichte opvoedtraining zou krijgen. Men moet ouders en opvoeders leren hoe ze hun kind op de juiste manier moeten opvoeden.

[quads id=1]
moeder mishandeling

 

Bekijk hjier de video waarin buurtbewoners ook hun del vertellen:

[quads id=1]
Bekijk hier de video. Let op de beelden zijn niet mooi en niet geschikt voor minderjarigen:

**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar info@familienieuws.com en wij publiceren het GRATIS.