Sarwankoemar misbruikt eigen dochter en daarna zijn buurmeisje

zwager Suriname

De 44-jarige Sarwankoemar G. moet een gevangenisstraf van 8 jaar uitzitten. De verdachte heeft op 11 december 2016 zijn 15-jarig buurmeisje intiem misbruikt.
[quads id=1]

Zijn eigen dochter ook misbruikt

Hij heeft zijn biologisch minderjarige dochter eerder ook al misbruikt. Uit het onderzoek blijkt dat het slachtoffer in haar slaapkamer lag, toen zij plotseling voelde dat iemand haar broek uittrok. Ze maakte haar ogen open en zag de verdachte, dus haar buurman, op haar liggen.

Hij ging via het raam naar binnen

Zij wilde gillen maar de verdachte pakte een knuffel en drukte deze tegen haar mond. Hij heeft toen het meisje met geweld misbruikt. De woning van het slachtoffer was potdicht. De verdachte had zich toegang verschaft via een raam.
[quads id=1]

Hoe vroeg of haar broer al terug was

Kantonrechter Siegline Wijnhard gaf aan dat de verdachte zonder toestemming de woning was binnengedrongen en het meisje heeft misbruikt. Hij had wel in de vooravond aan het slachtoffer gevraagd of haar broer al terug was van het binnenland. Enkele uren daarna was hij de woning binnengedrongen.

misbruik kindUit verklaring van het slachtoffer blijkt dat de verdachte eerder haar moeder had gevraagd of hij een relatie met het slachtoffer mocht hebben. Verder zegt het meisje dat zij nooit eerder met de verdachte had gesproken. De verdachte is een recidivist. De magistraat week van de strafeis van de vervolging van 9 jaar en veroordeelde Sarwankoemar tot 8 jaar.
[quads id=1]
Geschreven door Saskia Bandhan
Bron: DBS
**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het GRATIS.