Jongemannen stelen sieraden ter waarde van SRD 60.000 van tante

Paramaribo Markt

Twee jongemannen hebben sieraden ter waarde van SRD 60 duizend van hun tante in Paramaribo gestolen. De politie heeft hen zaterdag in de kraag gevat en na afstemming met het Openbaar Ministerie in verzekering gesteld.
[quads id=1]

Alleen de neefjes konden bij de sieraden

De verdachten woonden in bij hun tante. De krant verneemt dat de tante de politie vertelde dat zij in eerste instantie alleen woonde. Zij nam toen de verdachten in huis, waarbij geen andere personen daar kwamen. Zij kreeg het vermoeden dat haar neefjes de daad pleegden, want er waren geen sporen van braak.
[quads id=1]
ketting goud sieraden

Neefjes hebben de sieraden gestolen

Na hun arrestatie bekenden beide verdachten schuldig te zijn. Zij verkochten de sieraden voor SRD 20 duizend waarmee zij onder meer kleding kochten. De politie heeft de heler achterhaald. Een deel van de gestolen sieraden is teruggevonden.
Bron: Times
**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het GRATIS.