Buitenechtelijke vriend van moeder verdacht van intiem misbruik dochter

zus Paramaribo

Abdoelgafoer M. riskeert een celstraf van 6 jaar. De openbare aanklager, Shanta Mahadew, achtte tegen deze verdachte wettig en overtuigend bewezen dat hij zijn 12-jarige stiefdochter intiem heeft misbruikt toen haar moeder niet thuis was.
[quads id=1]

Moeder was weg. Hij was alleen met haar

Uit het onderzoek blijkt dat het slachtoffer op 11 mei 2016 alleen met haar stiefvader thuis was. Haar moeder was naar de stad. Toen zij thuiskwam, merkte zij op dat haar dochter heel vreemd deed. Op een bepaald moment vertelde zij aan haar moeder dat haar stiefvader haar in zijn slaapkamer had geroepen. Hij had toen het 12-jarig meisje intiem misbruikt. De moeder op haar beurt deed aangifte bij de politie.

De verdachte is de buitenechtelijke man van de moeder

Zij verklaarde bij de politie dat de verdachte haar buitenechtelijke man is. Op die bewuste dag was hij alleen met haar zwakbegaafde dochter thuis. De dochter vertelde toen aan de moeder dat de verdachte haar intieme deel had aangeraakt. De moeder vroeg meteen om rekenschap, echter ontkende de verdachte. Naderhand toen de moeder erg boos werd en de verdachte met een touw slagen begon toe te brengen, beaamde de verdachte dat hij het meisje alleen gevraagd had om bij hem te komen slapen.
[quads id=1]

misbruik
Voorbeeldfoto
Ze schreeuwde om hulp

Het meisje werd gehoord op de zitting. Zij gaf toen te kennen dat haar stiefvader haar intiem had misbruikt. Ze schreeuwde om hulp, maar werd steeds door de verdachte teruggetrokken op het bed. Zij blijft erbij dat alleen de verdachte aan haar heeft gezeten.

Uit het visum van de deskundige blijkt dat het meisje geen maagd meer is. De verdachte ontkende het feit. Hij verklaarde op die dag op het erf bezig te zijn geweest. Hij kan het feit niet hebben gepleegd, omdat hij niet kan ‘spieren’. De moeder van het meisje sprak deze verklaring van de verdachte tegen. Volgens de moeder heeft zij af en toe wel gemeenschap met de verdachte.
[quads id=1]

Ze merkte vreemd gedrag bij hem

Toen zij van de stad naar huis kwam, merkte zij al het vreemd gedrag van haar man op. De vrouw zegt dat normaliter de verdachte niet naar haar uitkijkt wanneer zij thuiskomt. Op die dag stond de verdachte wel voor de woning op uitkijk. De vervolging achtte het feit wettig en overtuigend bewezen. Zij gaf aan dat de verdachte als vaderfiguur het meisje, dat zwakbegaafd is, juist had moeten beschermen.

Ze is lichamelijk en geestelijk kapot gemaakt

Hij heeft door deze handeling bij zijn minderjarige stiefdochter voor ongerief gezorgd en hij heeft daarbij het vertrouwen van het kind beschaamd. Het kind is door het gebeurde zowel lichamelijk als geestelijk kapot gemaakt. Zij heeft ernstige schade opgelopen in haar ontwikkeling. Op 26 maart velt kantonrechter Siegline Wijnhard uitspraak in deze zaak. De verdachte is reeds eerder in vrijheid gesteld. Hij was niet aanwezig tijdens de behandeling.

Geschreven door Saskia Bandhan
Bron: DBS
**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar info@familienieuws.com en wij publiceren het GRATIS.