Video – He did it! Surinamer Ricky Sewpersad bezoekt alle 7 wereldwonderen

7 wereldwonderen

He did it! Ricky Sewpersad plaatst Surinaamse vlag op alle 7 nieuwe wereldwonderen.
[quads id=1]

Eerste Surinamer met de Surinaamse vlag

Trots, blij,voldaan en vooral gezegend..zo voelde ik mij toen ik mijn laatste wereldwonder kon afronden als eerste Surinamer met de Surinaamse vlag! Het is gelukt!! Ben de Almachtige dankbaar, me ouders, familie, vrienden, kennissen en natuurlijk jullie allemaal die achter me stonden. A BIG THANKYOU TO ALL OF YOU!!

13 maanden geleden begonnen

[quads id=1]
Ongeveer 13 maanden geleden begon mijn uitdaging om alle zeven wereldwonderen af te ronden met de vlag. De wereldwonderen bezoeken is op zich geen uitdaging maar met een vlag daarentegen wel. Niet overal mag dat zomaar. Kreeg problemen in India en Mexico. Maar toch kan ik met trots mee delen dat het gelukt is.

Laatste wereldwonder in Jordanië

Me uitdaging begon vorig jaar Januari, bezocht de chinese muur in China. Vervolgens in Maart Chizen Itza (Mexico) , Mei bezocht ik Taj Mahal (India) , Augustus Colosseum (Italië). Vorig maand bezocht ik in Zuid Amerika het beeld van Jezus (Brazilië) en Macchu Pichu in Peru.
[quads id=1]
Voor mijn allerlaatste wereldwonder moest ik afreizen naar Jordanië. Vanuit de hoofdstad Amman reed ik in 3 uren naar de stad Petra.

De stad Petra

Petra is een stad gelegen in een kloof dat gedeeltelijk is uitgehakt uit rotsen. De gebouwen die er ooit stonden zijn nu ruïnes. De historische stad werd in 1985 door Unesco tot werelderfgoed verklaard en vervolgens in 2007 uitgekozen tot één van de zeven nieuwe wereldwonderen. Voor mij dus een rede hiernaartoe te komen. Te voet moest ik in totaal 8 kilometers afleggen om Petra te bewonderen. Die 8 kilometers voelde ik helemaal niet aangezien het er zo prachtig uitziet!

Met een tevreden gevoel keer ik terug!

Bekijk hier een leuke reportage over de wereldreiziger:

Bekijk hier de foto’s:

Gerelateerde berichten:
Video – Ricky Sewpersad ‘plant’ de Surinaamse vlag naast 4de wereldwonder

Bekijk hier de wereldwonderen:

**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar info@familienieuws.com en wij publiceren het GRATIS.