Video – 35-jarige zakenman en 25-jarige vriendin ‘overleven’ vliegtuig crash

overlevenden crash

Een paar dat verondersteld werd op het verongelukte Russische vliegtuig crash van zondag te zijn , veranderde hun kaartjes op het laatste moment – omdat een auto die ze van plan waren te kopen, niet op tijd klaar was, volgens een nieuw rapport.
[quads id=1]

Hij zou met haar in het vliegtuig zitten

Maxim Kolomeytsev, die zondag 35 jaar oud was geworden, zou met zijn 25-jarige vriendin Nazezha op fatale vlucht 6W703 zijn om zijn verjaardag met familie in de stad door te brengen of Orsk, East 2 West nieuws.

De auto was nog niet klaar

De gelukkige zakenman was ook van plan om een ​​nieuwe auto uit een dealerbedrijf in zijn woonplaats te schenken, maar de showroom belde om te zeggen dat het niet op tijd klaar zou zijn.
[quads id=1]
“Toen ik erachter kwam dat de auto nog niet klaar was, stelde ik de reis met een week uit,” zei hij. Het veranderen van hun tickets kost ongeveer $ 170, zei Kolomeytsev.”Maar we hebben ons leven,” voegde hij eraan toe.

71 mensen kwamen om

Het passagiersvliegtuig van de Russische handelsmaatschappij Saratov Airlines crashte ongeveer vijf minuten na het opstijgen voor Orsk van het Domodedovo-vliegveld in Moskou en doodde alle 71 mensen aan boord.

overlevenden crash
Maxim Kolomeytsev en zijn vriendin Nadezhda

Bekijk hier de video. Ooggetuigen vertellen hun verhaal:

Bron: nypost.com
**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar info@familienieuws.com en wij publiceren het GRATIS.