Overleden – Hillegoneda Westerveld

Naam :Westerveld hillegoneda geboren op 08-01 -59 parbo overleden op 09-2-2018 te slands hospitaal. Condoleance adres:Mahadeuwweg11 te ephramzegen. Create appointment Anjelain Dustin Namens haar broer Westerveld Marcel en zijn kinderen kethowea lenz Westerveld,sabrine Westerveld, Bianca Westerveld,chequita Westerveld,afinaisa Westerveld,Luciano westerveld en hun gezinnen en haar dochter Deborah Westerveld,wendel Westerveld,Monica Westerveld en overige kleinkinderen.

Westerveld hillegoneda

Overleden

Westerveld hillegoneda

Geboren op 08-01 -59 Paramaribo
Overleden op 09-2-2018 te s Lands hospitaal.

Condoleance adres:
Mahadeuwweg 11 te Ephramzegen.

Namens:
Haar broer Westerveld Marcel en zijn kinderen Kethowea Lenz Westerveld, Sabrine Westerveld, Bianca Westerveld, Chequita Westerveld, Afinaisa Westerveld, Luciano Westerveld en hun gezinnen. En haar dochter Deborah Westerveld, Wendel Westerveld, Monica Westerveld en overige kleinkinderen.

[quads id=1]
Naam :Westerveld hillegoneda geboren op 08-01 -59 parbo overleden op 09-2-2018 te slands hospitaal. Condoleance adres:Mahadeuwweg11 te ephramzegen. Create appointment Anjelain Dustin Namens haar broer Westerveld Marcel en zijn kinderen kethowea lenz Westerveld,sabrine Westerveld, Bianca Westerveld,chequita Westerveld,afinaisa Westerveld,Luciano westerveld en hun gezinnen en haar dochter Deborah Westerveld,wendel Westerveld,Monica Westerveld en overige kleinkinderen.
[quads id=1]
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis.
[quads id=1]