Geslaagd – Shaam Pirthipal

Shamkoemar Pirthipal

Mere atiew priey shishye Shyaam Prithwipaal ko aaj Doctor banne per anant shubhashiesh, ewam mangalkaamnaaye.Suriname,hamari matribhumi ki garima aapne barhaayi hay.Maa Prakriti ShriGayatridevi aur Bhagvaan Dhanvantari aap ko sadaa nirmal vivek de jisse aap sab ke liye swasth nirog jivan jiene me sahaayak ban sako.We all are proud of you mere shyaam pyare…..yaad rakhna….Manav sewa hi hari ki sewa hay pyare.

Geslaagd 

Shamkoemar Pirthipal

[quads id=1]
Shamkoemar Pirthipal
[quads id=1]
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis.