Dominee betrapt met schoolmeisje en krijgt 40 jaar cel (buitenland)

dominee guyana

Een dominee, die intiem misbruik maakte van een schoolmeisje is schuldig bevonden en veroordeeld tot 40 jaar gevangenisstraf. Het meisje was onder de 16 jaar

Oprichter en dominee van de kerk met schoolmeisje

Andrew Hannibal, 46, is al meer dan 28 jaar dominee. Ook is hij de oprichter van Rosignol kerk in Guyana en van andere kerken.

Het schoolmeisje waarmee hij de omgang had. Ze bezocht ook nog eens regelmatig de kerk van de dominee.

Het verhaal kwam naar buiten toen het meisje een hele avond spoorloos was. Iedereen zocht haar en kon haar niet vinden. Toen ze uiteindelijk gevonden werd vertelde ze haar ouders dat ze met de dominee was.

De dominee had al enige tijd een relatie met het kind

Ze kwamen er toen achter dat het meisje al enige tijd een relatie phad met de dominee.

De zaak werd gemeld bij de lokale politie en de dominee is gearresteerd. De aanklagers hadden genoeg mensen die tegen de dominee konden getuigen. Aangezien ze hem en het meisje tijdens een intieme handeling hebben betrapt.

40 jaar gevangenisstraf

dominee guyana

Ze legden allen een verklaring af. De domineer kreeg de kans om erop in te gaan, maar dat deed hij niet. Hij is veroordeeld tot 40 jaar celstraf
Lees hier meer:

**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het GRATIS.