Ravella had ruzie met ex-vriend Shakur Merkus

moord Suriname

De 21-jarige Ravella H. die woensdagavond haar even oude ex-vriend Shakur Merkus met een mes in de borststreek heeft gestoken dat hij is overleden, wordt maandag door de rechter-commissaris gehoord.
[quads id=1]

Ruzie met ex-vriend

De vrouw heeft zich kort na haar daad met haar advocaat gemeld bij de politie en heeft bekend.

Politiecommissaris Guno Roosenhoff zegt dat de politie voorlopig geen gedetailleerde informatie geeft omdat ze het onderzoek niet wil dwarsbomen. “Wij willen de zaak eerst goed onderzoeken om te achterhalen wat zich heeft afgespeeld.” Dit geval is het vierde voor dit jaar waarbij iemand omgekomen is door een misdrijf. Ravella H. heeft verklaard dat zij ruzie had met haar ex-vriend wat leidde tot de steekpartij.

Hij kwam bloedend aan bij het bureau

De man was bloedend naar het politiebureau aan de Wilhelminastraat waar de afdeling Maritiem is gevestigd gereden, waarschijnlijk om hulp te zoeken.
[quads id=1]
Shakur Merkus overleden
De overleden Shakur

Het mes is in de auto gevonden

Enkele minuten na aankomst rond negen uur overleed hij in het bureau. Het vermoeden bestaat dat Ravella H. het slachtoffer in het voertuig verwond heeft. Er is in de auto een mes gevonden. Kort nadat Shakur gestoken werd reed hij naar het politiestation. Hij liet de motor draaien en het portier van het voertuig open. In het gebouw zeeg hij neer.

De politie schakelde medische hulp in, maar de man overleed nog voordat hij naar het hospitaal kon worden vervoerd.
[quads id=1]
Bron: DWT
**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar info@familienieuws.com en wij publiceren het gratis.