Korfbalteam Suriname voor het eerst naar WK kwalificatietoernooi

korfbal Suriname

De nationale korfbalselectie van Suriname neemt in maart 2018 voor het eerst in de historie van het korfbal deel aan het WK kwalificatietoernooi, dat wordt gehouden in Colombia.
[quads id=1]

Suriname heeft een 1ste oefenwedtrijd

Voor het zover is speelt Suriname op maandag 19 februari, eerst een oefenwedstrijd in Vlaardingen(Nederland) tegen het team van SC Twist en Friends.

Suriname kwam in november al in een oefenwedstrijd uit tegen SC Twist. Op 19 februari speelt het Surinaamse team weer in de Westwijkhal in Vlaardingen. De tegenpartij wordt gevormd door een gezelschap van spelers van diverse clubs. Je kunt het Surinaamse team nog één keer in actie zien voor dat zij naar Colombia vertrekt voor de Pan American Games.
[quads id=1]

15 spelers uit Suriname reizen af

Suriname zal met 15 spelers afreizen naar Cali, Colombia, om deel te nemen aan de IKF Pan American Korfball Championship. Van 2-4 maart 2018 strijden zes landen daar om twee tickets voor het WK korfbal 2019 in Zuid-Afrika. Bondscoach Riko Kruit zal 7 dames en 8 heren tot zijn beschikking hebben om een WK ticket te bemachtigen.

korfbal Suriname

Kom team Suriname uitzwaaien

Wil je het Surinaamse team uitzwaaien voor dat zij hun reis maken naar Colombia? Neem vrienden en familie mee en kom op 19 februari naar de Westwijkhal om er een feest van te maken.
[quads id=1]
Maandag 19 februari
Locatie: Sporthal Westwijk – Floris de Vijfdelaan 35, Vlaardingen
Aanvang wedstrijd: 21:00 uur

Maak kennis Shera Desaunois zij is 1 van de spelers die Suriname gaat vertegenwoordigen:

Bekijk hier een mooi interview met Hernandes Sam-Sin en Nisha Verwey van het Surinaams Nationaal korfbalteam. Steun ook Suriname in hun korfbaldromen!

Bekijk hier het team in action:

Bron: Waterkant
**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar info@familienieuws.com en wij publiceren het GRATIS.