Jerrel raakt ernstig gewond na heftige kappartij met houwer

kapparij Paramaribo

De politie van Brokopondo kreeg donderdag een melding van een ernstige kappartij met houwer  te Drie Pada Poel. Uit het voorlopig onderzoek blijkt dat de twee mannen een oude vete hadden met elkaar.
[quads id=1]

Verwond met een houwer

Op een gegeven moment heeft de verdachte Clifton E. het slachtoffer aangevallen met een houwer en hij bracht hem daarbij diverse kapwonden toe. Volgens de verdachte had het slachtoffer Jerrel D., meer bekend als Blakka, hem enkele dagen tevoren bedreigd met een vuistvuurwapen. Op die bewuste dag van donderdag toen hij Blakka zag in een kamp, viel hij hem aan met een houwer.
kapparij politie

Ernstig gewond na kappartij met houwer

Als gevolg van die kappartij heeft Blakka kapverwondingen aan zijn hoofd, buikstreek en benen opgelopen. Hij werd na het geval per ambulance vervoerd naar de Spoedeisende Hulp. Dagblad Suriname heeft in verband met dit geval gesproken met A.P.
[quads id=1]

Het gaat om een oude ruzie

Hij geeft aan dat zijn neefje Blakka door een groep is aangevallen en verwond. Het motief van dit incident is een oude vete. De politie heeft in verband met het onderzoek Clifton E. aangehouden en in verzekering gesteld. De gezondheidssituatie van het slachtoffer is vooralsnog niet bekend. Het onderzoek duurt voort.

Geschreven door Saskia Bandhan
Bron: DBS
**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar info@familienieuws.com en wij publiceren het GRATIS.