3 maanden oude baby levenloos gevonden. Verstikking of misdrijf?

baby Paramaribo

De politie van Wanica kreeg donderdag omstreeks 10.30 uur een melding omtrent een baby lijkje in een woning.
[quads id=1]

3 maanden oude baby in hangmat

Ter plaatse aangekomen op het adres aan de Bramshoopweg werd een baby van 3 maanden oud in een hangmat aangetroffen. De baby vertoonde geen tekenen van leven meer. Volgens verklaring van de moeder X.O. had zij kort tevoren haar baby met uitgekookte zoete patat gevoerd.

Zij merkte dat haar baby overleden was

Zij legde de zuigeling daarna in de hangmat en ging vervolgens naar het toilet. Toen zij terugkwam merkte zij dat het kind niet meer bewoog. Zij tilde haar op en merkte dat zij reeds de geest had gegeven.
[quads id=1]

Geen sporen van inbraak

De moeder hield de politie voor dat inbrekers in haar huis waren geweest. Het vermoeden bestaat dat de moeder zelf wat spullen in haar woning had verplaatst. De politie heeft het zaakje ter plaatse onderzocht en het blijkt dat de voordeur van de woning alleen van binnen open kan. Er is ook een buurtonderzoek verricht, waaruit blijkt dat de buren niets hebben gemerkt van een inbraak.

Geen tekenen van misdrijf

De politie heeft de 19-jarige moeder op dit stuk verhoord, maar kon niets zinnigs uit haar halen. Het ontzielde lichaam is voor obductie in beslag genomen. Een arts die ter plekke verscheen, constateerde geen tekenen van misdrijf en vermoedde dat het kind door verstikking om het leven is gekomen. De politie heeft deze zaak overgedragen aan recherche Midden voor verder onderzoek.
[quads id=1]

baby overleden
Voorbeeldfoto

Geschreven door Saskia Bandhan
Bron: DBS
**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar info@familienieuws.com en wij publiceren het GRATIS.