Zelfmoord plegende jongen gered door politieman

rivier Suriname

Een politieman heeft woensdag rond 10.50 uur een scholier uit de Saramaccarivier gered. Omstanders vertellen aan de krant dat toen de agent de melding kreeg dat een scholier in de rivier dobberde hij meteen ging om hulp te bieden.
[quads id=1]

Een truckchauffeur zag de jongen in de rivier

Het was een truckchauffeur die de jongen in de rivier zag en de politie van Uitkijk op de hoogte stelde. De wetsdienaar vroeg hulp aan personen die vanuit Totikamp in een boot naar de plaats waren gekomen. Hij ging met de mensen in de boot en zag dat de jongen zich aan een pilaar van de brug vasthield.

Hij pleegde zelfmoord

De politieman trok hem in de boot en bracht hem naar de politiepost. De jongen zegt dat hij van de brug sprong, omdat hij niet toegelaten was tot examens. Hij voelde zich eenzaam en beefde. De politie bracht hem voor medische behandeling. De scholier die gekleed was in blauw uniform, was in een paniekerige toestand. Hij kon moeilijk uit zijn woorden komen.
[quads id=1]

De politie man heeft snel kunnenhelpen

Omstanders zeggen dat de politieman kordaat optrad. “Gelukkig was de politieman vrij snel, want er was sprake van een sterke stroming in de rivier. Ik hoop dat de jongen beseft dat hij dit niet meer moet doen”, zegt een van de omstanders
saramacca rivier

Denk jij ook wel eens aan zelfmoord?

[quads id=1]
De Stichting Slachtofferhulp kan jou begeleiden met deze gevoelen en de verwerking ervan. Heeft u behoefte aan deze stichting door iets anders dat u mee heeft gemaakt in het verleden, dan mag u ook contact opnemen.  Ook in Suriname hebben we een Bureau slachtofferhulp waar u terecht kunt:

BUREAU SLACHTOFFERZORG:
KEIZERSTRAAT 155

TEL/FAX: 424016
E-MAIL: [email protected]
KANTOORUREN: Ma – Do. : 08.00 – 15.00 uur
Vr. : 08.00 – 14.30 uur
OPENINGSTIJDEN: Ma-Do. :08.00 – 14.00 uur
Vr. :08.00 – 13.30 uur

Bron: Times
**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het GRATIS.