Video – Bolletjes slikker houdt al 3 weken zijn poep op (buitenland)

bolletjesslikker

Update:
Verdachte bolletjesslikker vrijgelaten die 47 dagen weigerde naar wc te gaan.
[quads id=1]
De Britse politie heeft een 24-jarige verdachte laten gaan die mogelijk harddrugs had ingeslikt. De man weigerde gedurende 47 dagen naar het toilet te gaan.

Hij weigerde laxeermiddelen

De politie deed op Twitter onder de hashtag #poowatch (poeptoezicht) geruime tijd verslag van de ’toiletstaking’. De autoriteiten wilden de vermeende drugsdealer vasthouden tot de verdovende middelen via de natuurlijke weg het lichaam hadden verlaten. Hij bleef echter weigeren laxeermiddelen te slikken.
[quads id=1]

Aanklacht ingetrokken

De man trok uiteindelijk aan het langste eind. De politie besloot hem te laten gaan nadat ‘medisch en juridisch’ advies was ingewonnen en het Openbaar Ministerie de aanklacht had ingetrokken. De advocaten van de verdachte hadden betoogd dat het leven van hun cliënt in gevaar was.

Hij werd op borgtocht vrijgelaten. Een politiewagen bracht de man vervolgens over naar het ziekenhuis.

Bekijk hier de video:


In Groot-Brittannië wordt een verdachte drugsdealer met mogelijk bolletjes in zijn buik al drie weken vastgehouden door de politie omdat hij naar de wc weigert te gaan.
[quads id=1]

De bolletjes zitten er nog steeds in

Voordat hij werd gearresteerd, verstopte hij de drugs waarschijnlijk door ze in te slikken. De bolletjes hebben zijn lichaam nog steeds niet verlaten.

Dat meldt de politie in Essex op Twitter. Sinds zijn arrestatie plaatst de politie vrijwel dagelijks updates. “Man gearresteerd voor bezit van drugs.

Hij denkt dat ze hem niet kunnen vasthouden

Hij denkt dat we hem niet kunnen vasthouden totdat de drugs zijn lichaam hebben verlaten”, was het bericht op dag één.
[quads id=1]
‘Geen beweging’
bolletjesslikker

Sindsdien houden agenten de man scherp in de gaten. “We zijn nu 288 uur verder zonder dat de man naar de wc is gegaan of toestemming aan een arts heeft gegeven om de drugs te verwijderen”, schreef de politie op dag 12.

Moet een arts ingrijpen?

Op dag 19: “Nog steeds geen beweging. De man lijkt niet te begrijpen dat hij uiteindelijk naar de wc moet.”
[quads id=1]
Bron: RTL
**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar
[email protected] en wij publiceren het GRATIS.