Video Bekendmaking- Nieuwe verkeerssituatie kruising Coesewijnestraat

verkeer Paramaribo

Met de ingebruikname van de nieuwe verkeerslichten op de kruising van de Coesewijnestraat, de Rust en Werkweg en de Ephraimzegenweg gaat ook een nieuwe verkeerssituatie op dit kruispunt in.
[quads id=1]

Het gaat 9 februari in

Ingaande vrijdag 9 februari 2018 zal deze situatie van kracht zijn. In de nieuwe situatie zal het verkeer komende uit de noordelijke zijde van de Coesewijnestraat alleen linksaf mogen afslaan in de Rust en Werkweg.

Het verkeer komende uit de Rust en Werkweg zal worden opgesplitst in twee rijstroken, waarbij de rechter rijstrook alleen rechtsaf naar de Coesewijnestraat noord mag afslaan. Het verkeer in de linkerrijstrook op de Rust en Werkweg mag zowel linksaf naar de Coesewijnestraat zuid, rechtdoor in de Ephraimzegenweg en rechtsaf naar de Coesewijnestraat noord afslaan.
[quads id=1]

Verkeerslichten in acht nemen

Vrachtwagens en lijnbussen dienen verplicht gebruik te maken van de linkerrijstrook van de Rust en Werkweg. Het verkeer vanuit de Rust en Werkweg wordt verzocht de informatie van de verkeerslichten en de aanduidingsborden boven de weg in acht te nemen.

Verkeer moet ritsen

Het verkeer komende uit de Coesewijnestraat zuid richting de Ephraimzegenweg, Coesewijnestraat noord en de Rust en Werkweg blijft ongewijzigd. Het verkeer dat gaat richting de Coesewijnestraat noord zal van de linkerrijstrook gebruik moeten maken. Het verkeer op de linkerrijstrook zal ter hoogte van het Gow2 pompstation moeten ritsen met het verkeer op de rechterrijstrook. Het verkeer komende uit de Ephraimzegenweg zal alleen linksaf richting de Coesewijnestraat noord mogen afslaan.
[quads id=1]

bekendmaking verkeer coesewijnestraat Paramaribo Suriname FamilieNieuws
Foto loop Suriname
Let op de symbolen en de verkeerslichten

Volgens Henk Wip, hoofd van de afdeling Verkeer van het ministerie van Openbare Werken, Transport en Communicatie, is deze nieuwe verkeerssituatie van belang om de doorstroming en afwikkeling en de verkeersveiligheid op dit kruispunt te optimaliseren. Aan de gemeenschap wordt gevraagd de symbolen (pijlen) in de verkeerslichten, de verkeersborden en de wegmarkering in acht te nemen.

Bron: DeBoodschap
**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar
info@familienieuws.com en wij publiceren het GRATIS.