Anoniem: Hij in Paramaribo. Ik in Amsterdam. Dat werkt toch niet?

Hallo lieve mensen. Ik ben Desiree. Ik wil jullie graag vertellen wat mij op dit moment bezighoudt.
[quads id=1]

Hij woont in Paramaribo

Ik ben moeder van 2 tieners en ik woon in Amsterdam. Dit is mijn verhaal:

Ik werd verliefd op een man in Suriname. Hij woont in Paramaribo. Hij heet Carlo. Ik leerde hem kennen via Facebook. Hij zei me wel dat hij in een relatie zat, maar dat zijn vriendin slecht met hem leefde. Hij wilde niet meer met haar zijn. Ik durfde niet tussen die twee te komen dus ik negeerde zijn liefdes verklaringen. Maar hij bleef contact met me onderhouden. Hij heeft het toen uit gemaakt met zijn vriendin want hij wilde mij als zijn vrouw!
[quads id=1]

Ik kocht een ticket met mijn spaargeld

Met mijn spaargeld kocht ik een ticket naar Paramaribo. Een baan heb ik niet. Maar ik wilde naar Suriname. Ik wilde hem zien. Het was 2016 toen ik naar Suriname ben gegaan.

Amsterdam Paramaribo

Ik leerde hem kennen. Ik leerde ook zijn familieleden kennen maar ik voelde mij helemaal niet welkom!! Carlo vertelde mij dat zijn moeder altijd al slecht met hem leefde. Ze hield meer van die andere kinderen. Het was geen leugen want ik heb het zelf gemerkt en gezien.

Ik was stapelverliefd

Terug in Nederland duurde het weer 1 jaar voordat ik hem terug zag. Ondertussen leerde hij mijn kinderen kennen en ook mijn familieleden. Ik was stapelverliefd en geloofde weer in echte liefde.
[quads id=1]
Tot half 2017. Alles begon zo een beetje te veranderen. Hij begon me ineens om geld te vragen. Ik moest hem steunen. Hij wilde ook dat ik naar Suriname moest verhuizen. Dat kon niet zomaar in Paramaribo gaan wonen? Ik kon mijn kinderen niet achterlaten. Ze studeren! Omdat ik dit allemaal niet kon doen begon hij me te negeren. Hij reageerde niet op mijn berichten en nam mijn telefoontjes niet aan.

Ik wilde hem verrassen

Op zijn verjaardag dacht ik hem te verrassen en belde hem op. Een vrouw nam op. Cherelle heet ze. Ze heeft me vreselijk vies uitgescholden. Ik was totaal in schok. Dat verdiende ik helemaal niet. Mijn hart verdiende dit niet dacht ik. Mijn hart brak in tweeën. Het was duidelijk. Hij heeft een andere relatie. Ik had het gewoon kunnen weten. Het zou nooit werken. Een afstandsrelatie werkt niet. Ik heb mezelf zomaar in de nesten gewerkt.

Ik ben er ziek van

Ik heb zo een spijt dat ik hieraan ben begonnen. Ik ben er ziek van. Ik heb slapeloze nachten en veel stress. Al een tijdje. Het maakt me ziek. Ik denk en ik pieker. Ik begrijp gewoon niet waarom Carlo me zo een pijn moest doen. Het lijkt wel opzettelijk. Het was helemaal geen echte liefde. En weet je. Ik geloof niet meer in de liefde. Daarom ben ik nu bang om verliefd te worden. Dat wilde ik graag met jullie delen.

Ik geloof er niet meer in

En ook een les: Een afstandsrelatie werkt niet. Onthouden jullie dat. Of denken jullie dat liefde op afstand wel bestaat? Hebben jullie het ervaren? Ik geloof er niet meer in. Echt niet. Desiree

Gerelateerde verhalen:
[quads id=1]
Anoniem – Mijn vader heeft een tweede gezin in Suriname

Anoniem – Hij zorgt voor ons. Moet ik zijn Surinaamse buitenkind accepteren?
zijn buitenkind FamilieNieuws Suriname Nederland Paramaribo Anoniem verhalen

Wilt u ook uw levensverhaal met ons delen?
Whatsapp of bel ons op +597 8966341
of stuur het naar [email protected]

U reacties en adviezen worden zeer gewaardeerd.
U kunt ze plaatsen in de comments hieronder
en/of 
 op onze Facebook pagina

Abonneer ook op ons Youtube kanaal en like us on Facebook

FamilieNieuws.com
Surinaamse familieberichten en nog veel meer

** Om privacy redenen zijn de namen en foto’s in dit verhaal gewijzigd.