4 criminelen schieten op auto. Bestuurder door kogel aan hoofd geraakt.

auto Suriname

Mislukte roof op een auto te Brownsweg. De politie van Brownsweg kreeg dinsdagmorgen melding van een mislukte roofoverval aan de Brownsweg.
[quads id=1]

Gewapende criminelen schoten op de auto

Vier gewapende criminelen hebben op die bewuste morgen het vuur geopend op een voertuig, waarin vier personen zaten. De daders hebben op de voorzijde van de auto geschoten, waardoor drie personen die in de wagen zaten gewond zijn geraakt. De bestuurder van de betreffende wagen is geraakt aan zijn voorhoofd en er zijn ook glasscherven in zijn rechteroog terechtgekomen.
[quads id=1]

Bestuurder draaide om en reed weg

Het tweede en het derde slachtoffer hebben elk ook verwondingen aan hun rechterschouder opgelopen door de hagelpatronen.

auto schieten
Voorbeeldfoto auto schieten

De daders hebben gelijk op de wagen geschoten, waarbij de bestuurder van de auto terstond de auto keerde en vervolgens met een hoge snelheid is weggereden.
[quads id=1]
Bron: DBS
**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar info@familienieuws.com en wij publiceren het GRATIS.