21-jarige Ravella aangehouden en verdacht van moord Shakur Merkus

Shakur Paramaribo

De verdachte Ravella H. (21) is aangehouden door de afdeling Kapitale Delicten (KD). Zij wordt ervan verdacht de 21-jarige Shakur Merkus op woensdagavond te hebben neergestoken met een scherp voorwerp.
[quads id=1]

Het motief van de moord kan worden gezocht in relationele sfeer?

Het voorlopige onderzoek heeft uitgewezen dat het motief kan worden gezocht in de relationele sfeer.
Obductie heeft uitgewezen dat Shakur door de fatale steek is overleden.

Hij waggelde het bureau binnen

Merkus reed in een grijs voertuig naar de Maritieme Politie. Hij waggelde het bureau binnen. Voordat de politieambtenaar hem kon spreken, zeeg hij neer. Een ingeschakelde arts stelde de dood vast.
[quads id=1]
Het verdere onderzoek in deze zaak is door de politie van Geyersvlijt overgedragen aan de afdeling Kapitale Delicten. Tijdens het onderzoek van KD is Ravella H. in beeld gebracht.

Ze wilde zichzelf aangeven

Voordat zij kon worden aangehouden stelde haar raadsman de politie in kennis dat de verdachte zich wenste aan te melden. Zij meldde zich met haar raadsman aan. Zij is gelijk aangehouden.

Shakur Merkus overleden
Foto binnengekomen via Facebook
[quads id=1]
Na overleg met het Openbaar Ministerie is de verdachte in verzekering gesteld. In het voertuig is er een scherp voorwerp aangetroffen en in beslag genomen, meldt de politie Public Relations.
Bron: Starnieuws
**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar info@familienieuws.com en wij publiceren het GRATIS.