Zusje ernstig gewond geraakt nadat dronken broer een ongeluk veroorzaakt

ambulance politie

De Verkeersunit van Regio Midden kreeg op maandag 5 februari een telefonische melding dat een auto die over de Sir Winston Chirchullweg reed.
[quads id=1]

Dronken bestuurder

De auto was over de kop geslagen. De bestuurder zou dronken zijn. De wetsdienaren begaven zich voor onderzoek naar de plek en troffen de 22 jarige bestuurder Ewald A. en een meerijdster aan. Ewald gaf toe met een hoge snelheid over de weg te hebben gereden richting Paramaribo.

Hij was dronken en heeft hard gereden

Vanwege zijn roekeloos rijgedrag geraakte hij van de weg en kwam met het voertuig tegen een omrastering. Ewald bleek niet in het bezit te zijn van een geldig Surinaams rijbewijs. Bij een op hem toegepaste adem analyse bleek hij onder invloed van alcohol te hebben deelgenomen aan het verkeer.

Zijn jongere zusje reed mee

De meerijdster, zijnde de jongere zus van Ewald liep zwaar lichamelijke letsels op en werd per ontboden ambulance afgevoerd naar de Spoed Eisende Hulp van het Academisch Ziekenhuis. Zij werd ter verpleging opgenomen in de ziekeninrichting. De roekeloze bestuurder ging op een bepaald moment tekeer tegen de wetsdienaren en met een vuistslag bracht hij de achterruit van het dienstvoertuig aan diggelen.
[quads id=1]
Na afstemming met een lid van het Openbaar Ministerie is Ewald in verzekering gesteld.

ambulance politie

De Verkeersunit van Regio midden is belast met het onderzoek van de aanrijding, terwijl de Recherche van Regio Midden belast is met het onderzoek van de vernieling aan het dienstvoertuig.
Bron: KPS
**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het GRATIS.