Help!! Dieven hebben as van mijn overleden vader gestolen (Rotterdam)

urn vader

Emile Houessou zakte van verdriet in elkaar toen hij zag dat er bij hem was ingebroken. Dieven namen niet alleen twee laptops en wat niet noemenswaardige spullen mee. De urn met daarin de as van zijn overleden vader was ook verdwenen.
[quads id=1]

Zijn vader kwam uit Afrika

Zijn vader kwam uit Ivoorkust en Houessou zou naar zijn vaders geboorteland afreizen om zijn as daar uit te strooien, samen met zijn 8-jarige broertje die daar woont. Zijn vader overleed op 52-jarige leeftijd aan een longembolie. ,,Ik heb mijn vader jarenlang niet gezien omdat hij in het buitenland woonde. Ons contact was hersteld voor hij overleed, maar het bleef lastig. Juist daarom vind ik dit zo vreselijk. Ik heb bijna niks van mijn vader. Hij heeft heel weinig achter gelaten.”

Emile deelt zelf een bericht op zijn Facebook pagina:

Woorden schieten me te kort om te beschrijven wat er door me heen gaat.
[quads id=1]
Toen ik vanochtend voor mijn fiets naar mijn opslag liep. Kwam ik erachter dat de ophanging van het hangslot was doorgeknipt en iemand spullen uit me opslag had gepakt.

urn vader

Zag meteen dat ze me oude laptops hebben meegenomen en ze hebben gekeken in doosjes waar waardevolle spullen in zouden kunnen zitten. Had nog een grimmige grijns op me gezicht aangezien ik daar totaal geen waarde aanhecht.

Ik zakte in elkaar

Helaas was mijn lach van korte duur toen ik de richting op keek waar eerst altijd de as van mijn vader stond. Zakte in mekaar en voelde m’n hart uit m’n lichaam gescheurd worden.
[quads id=1]
In één urn nog van het crematorium afwachtend op het moment dat ik naar Afrika kon reizen en mijn vader aan de Ivoriaanse kust kon uitstrooien. Zodat mijn broertje uit Afrika hierbij kon zijn en mijn vader terug in zijn geboorteland zou zijn.

Straks gooien ze het weg als oud vuil

Hoe kan je het rouwproces afsluiten onwetend wat er met je vader gebeurt. Met de gedachten dat iemand niet beseft wat ze in handen hebben en het als oud vuil weggooien.

In de hoop dat dit bericht de dader bereikt vraag ik iedereen om het bericht te delen. Zodat de gene misschien ergens beseft wat ze hebben meegenomen en dit achterlaten wordt waar ik het kan ophalen. Aangezien het vrijwel het enige is wat ik nog van mijn vader heb…

Ps: Het is gebeurt in Rotterdam zuid, Carnisse

🙏🏽

Weet u iets maak dan contact met mij via Facebook:
Emile Dodji Houessou

Bron: Bron: AD
**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het GRATIS.