‘Ik ben beestachtig mishandeld om SRD 12’

politie Suriname

“Om een SRD 12 hebben zij mij op een beestachtige wijze geschopt en geslagen.”
[quads id=1]

Strafzaak wegens mishandeling door 2 Guyanezen

Dit zei het slachtoffer Shaam dinsdag tijdens de behandeling van de strafzaak tegen de Guyanese verdachten Nathoe S. en Ishwarpersad D. Beide verdachten zouden het slachtoffer samen met nog twee onbekende mannen eind vorig jaar met een waterpas en stoel zwaar in zijn woning hebben mishandeld, waardoor hij een armfractuur heeft opgelopen.

Volgens het slachtoffer draaide alles om een bedrag van SRD 12 die hij van Ishwarpersad kreeg om een pak sigaret voor hem te kopen. Echter, onderweg naar de winkel viel het geld uit zijn broekzak, waardoor hij de beloofde sigaretten niet kon aanschaffen.
[quads id=1]

Ze klommen door het raam

Uit vrees keerde hij niet terug bij Ishwarpersad, maar naar zijn eigen woning. Tot zijn verbazing klommen de vier mannen enkele uren daarna via een raam in zijn woning en mishandelden zij hem. Ishwarpersad en Nathoe geven toe in de woning van Shaam te zijn geweest, maar ontkennen te hebben geslagen.

Dit zouden de twee andere onbekende mannen hebben gedaan. Volgens Ishwarpersad had hij niet SRD 12, maar SRD 101,75 aan Shaam gegeven om de sigaret te kopen. Hieruit moest die SRD 90 terugbrengen. Toen dat niet gebeurde, besloot hij rekenschap te gaan zoeken.
[quads id=1]
Bron: DBS
**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het GRATIS.