Video – 20 jaar geleden baarde Bobbi McCaughey een zevenling (Amerika)

zevenling

Het hebben van een baby is vrij normaal, maar zeven tegelijk is uiterst zeldzaam. Wat nog zeldzamer is, is dat al die kinderen de reis van de geboorte overleven.
[quads id=1]

20 jaar geleden werd de zevenling geboren

Twintig jaar geleden, op 19 november 1997, baarde Bobbi McCaughey zeven wondergeboren baby’s. Vanwege het feit dat de baby’s zeven weken te vroeg zijn geboren, zijn sommigen geboren met gezondheidsproblemen. De geboorte van de septuplets veroorzaakte een complete media-razernij, inclusief optredens in “Time Magazine” en op “The Oprah Winfrey Show.”
[quads id=1]

zevenling
Zo zien ze er nu uit
Ze kregen veel donaties

Bill Clinton was op dat moment president en hij riep hen op om de nieuwe ouders te feliciteren. Ze ontvingen veel donaties, waaronder een huis en zelfs studiebeurzen voor alle kinderen.

zevenling
Bekijk hier de video over de zeven-ling:

**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het GRATIS.