Video – De herinnering aan mijn beste vriend David Oeha

Overleden - David Oeha

Een droom is niet voorbij als je hem in je hart houdt.
Een kort leven, te kort op deze aarde.
Maar toch van onschatbare waarde.
Rust zacht mijn lieve

David Oeha

😢

Op mijn jaardag ben je nog geweest. Mooie bloemen heb je nog voor mij gebracht. We hadden zo goed kunnen kletsen David. Je had altijd een luisterend oor voor mij. Je kon mij altijd weer doen lachen maar nu laat je mij huilen. Ik vind het heel gemeen van je dat je ons dit aandoet .

MOGE JE ZIEL IN VREDE RUSTEN, MIJN ALLERLIEFSTE VRIEND😢

Afzender Audrey Chand – Denkers 

[quads id=1]

Bekijk hieronder de gegevens omtrent de uitvaart


[quads id=1]
Overleden - David Oeha Overleden - David Oeha Overleden - David Oeha

U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis.