Video – De herinnering aan mijn beste vriend David Oeha

0

Een droom is niet voorbij als je hem in je hart houdt.
Een kort leven, te kort op deze aarde.
Maar toch van onschatbare waarde.
Rust zacht mijn lieve

David Oeha

😢

Op mijn jaardag ben je nog geweest. Mooie bloemen heb je nog voor mij gebracht. We hadden zo goed kunnen kletsen David. Je had altijd een luisterend oor voor mij. Je kon mij altijd weer doen lachen maar nu laat je mij huilen. Ik vind het heel gemeen van je dat je ons dit aandoet .

MOGE JE ZIEL IN VREDE RUSTEN, MIJN ALLERLIEFSTE VRIEND😢

Afzender Audrey Chand – Denkers 

Bekijk hieronder de gegevens omtrent de uitvaart


Overleden - David Oeha Overleden - David Oeha Overleden - David Oeha

U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar info@familienieuws.com en wij publiceren het gratis.

Comments are closed.