Overleden – Onze 56-jarige moeder Edith Albitrouw

overleden Edith Albitrouw

Wi mama verhuisi gho, a komopo na grontapu. Presi no deh dia so disi gersi hemel kondre. Kondre we adiosi dan.

Mi be denki a ley ma na ley. Baa dede teke a frantwoortu deh!
Aa luku a den poli piking, pai angaa dubuu poli granpiking fu a mama moo seefi. A du puu neng a sidong feeng.

Na alle fijne jaren die we samen met haar mochten beleven, hebben wij veel te vroeg afscheid moeten nemen van onze lieve en zorgzame moeder

Mw.

Edith Louisa Albitrouw

In de leeftijd van 56 jaar

[quads id=1]

De singineti is dinsdag 6 februari ( vanavond) van 20:00u – 24:00u aan de Meyerweg 24. Er zullen om 17:00 bussen beschikbaar zijn bij Gow2 Latour naar de Meyerweg. En om 22:30u en 24:30u van de Meyerweg terug naar Gow2 Latour. De bijdrage voor de bus is srd 5,- p/ pers retour.

De begrafenis is woensdag 7 februari om 17:00u te Mariusrust aan de dokter Sophie Redmondstraat. Vanaf 15:30u, voorafgaand aan de uitvaartdienst is er gelegenheid tot afscheid nemen in de aula van Mariusrust. Gevolgd door de uitvaartdienst om 16:00u

We zijn verdrietig maar zeer dankbaar voor de liefde en zorg waarmee u ons gedurende u leven heeft omringd. Voor ons leef je voort, je doet slechts de oversteek. Zoals je was altijd bezig aan het opfleuren. Je hebt geleefd, we hebben van mekaar genoten je liet niets over aan morgen. Bika winkii a deh a pasi, dat zei je ons altijd.

Vaarwel Maa, vaarwel Ma Louise, vaarwel mama Wiisje, vaarwel L, vaarwel Mamam, vaarwel mevrouw Albitrouw. Have a save journey. Wi lobi yu😘😘😘 tideh, tamaa fu ibiten yu e libi aini wi

De diepbedroefde kinderen;
Angila Albitrouw
Tanciea Albitrouw

Schoonzoon: Ruben Pinas

Kleinkind : Adia Pinas

[quads id=1]

U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis.