Giovanni F. hoort strafeis van 3 jaar voor poging tot misbruik nichtjes

zus Paramaribo

Giovanni F. hoorde drie jaar tegen zich eisen maandag.
[quads id=1]

Nichtje met geestelijke beperking

De man wordt ten laste gelegd dat hij zijn 24-jarige nicht, die een geestelijke beperking heeft, probeerde intiem te misbruiken. Officier van justitie Nirmala Maikoe vindt dat er wettig en overtuigend bewijs is geleverd.

Is niet gebeurd

De beklaagde heeft aangegeven dat hij het strafbare feit niet heeft gepleegd. De vader van het slachtoffer heeft aangegeven dat hij drie jaar geleden ook geprobeerd heeft een ander nichtje intiem te misbruiken. In deze zaak werd eerder een getuige gehoord die de verdachte op heterdaad heeft betrapt. Hierdoor is het niet gelukt om het slachtoffer te misbruiken.
[quads id=1]

Hij bleef ontkennen dat hij het had gedaan
misbruik
Voorbeeldfoto

De verdachte bleef ontkennen dat hij de bedoeling had om de daad te plegen.

Het Openbaar Ministerie merkte op dat de verdachte eerder een volmondige bekentenis heeft afgelegd. Zij haalde aan dat de man een weerloos slachtoffer, dat nog erbij zijn nichtje is, heeft geprobeerd te misbruiken. De officier van justitie benadrukte dat niet lichtvaardig over zulke zaken heengestapt kan worden.

Wachten op de volgende zitting

[quads id=1]
Op de volgende zitting zal de advocaat van de verdachte aan het woord komen.
Bron: Starnieuws
**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het GRATIS.