Video – Kijken jullie ook naar de Nederlandse serie ‘De Luizenmoeder’?

luizenmoeder Nederland

De televisieserie De Luizenmoeder heeft zondagavond opnieuw een kijkcijferrecord behaald. Naar de uitzending op NPO3 keken bijna 3,5 miljoen mensen.
[quads id=1]

Herkenbaar: de luizenmoeder

De meest herkenbare arena: Het schoolplein. Met de schoolpleinregels, traktatiebeleid, parkeerbeheer, zwaai-afspraken, hangouders, tienminutengesprekken, verantwoorde verjaardagstraktaties, klassen app-groepjes, klaarover-diensten en… luizenmoeders.

De serie trekt miljoenen kijkers

Het programma, met hoofdrollen voor Jennifer Hoffman, Ilse Warringa, Diederik Ebbinge, Bianca Krijgsman en Henry van Loon, wist de week er voor al 2,4 miljoen kijkers te boeien.

De Luizenmoeder staat zondag bovenaan de lijst van best bekeken programma’s. Volgens gegevens van Stichting Kijkonderzoek keken meer mensen naar de vierde aflevering van de serie dan naar het 20.00 uur Journaal dat doorgaans op de eerste plek staat.
[quads id=1]

Uitzending gemist? Je kunt het nog bekijken

Naar Studio Sport Eredivisie keken zondagavond 2,3 miljoen mensen en naar het 20.00 uur Journaal 2,25 miljoen mensen.

Heb je de uitzendingen gemist? Je kunt ze hier bekijken.

luizenmoeder Nederland

Kijk naar het concept van de serie. Zou het een goed idee zijn om een Surinaamse versie te maken?

Dit wordt erover gezegd:

Bekijk hier een paar leuke stukjes uit de serie:

Bron: Nu.nl
**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het GRATIS.