Bekendmaking – ’s Lands Hospitaal installeert Infectie Commissie

Infectie Commissie ziekenhuis

Aangevulde Infectie Commissie geinstalleerd
[quads id=1]

De commissie is op 2 februari geinstalleerd

De Infectie Commissie van ‘s Lands Hospitaal is aangevuld en opnieuw geïnstalleerd geworden. De installatie vond vrijdag 2 februari plaats en werd verricht door de medisch directeur, mw. Soenita Nannan Panday-Gopisingh in bijzijn van de verpleegkundig directeur, zr. Suze Holband.

De samenstelling:

De samenstelling van de Infectie Commissie ziet er als volgt uit:
[quads id=1]
 Drs. B. Panka (internist-intensivist) voorzitter
 Mw. drs. J. Resida-Sweet (bedrijfsarts) ondervoorzitter
 Mw. drs. F. Morpurgo (kinderarts)
 Mw. drs. A. Hoeblal (kinderarts)
 Mw. drs. S. Rellum (apotheker)
 Mw. drs. T. Akloe (chirurg)
 Mw. B. Pryor (infectieverpleegkundige)
 Mw. D. Zoutkamp (infectieverpleegkundige)

Als doel om infecties in het ziekenhuis te beperken!

De Infectie Commissie is een werkarm van de directie en heeft tot doel het bevorderen van preventie van besmetting en bestrijding van infecties in de sector ziekenhuiszorg, behorende bij ’s Lands Hospitaal. De commissie heeft tot taak het preventiebeleid te activeren en te reguleren om het aantal ziekenhuisinfecties tot een minimaal te beperken.
Infectie Commissie ziekenhuis
[quads id=1]
Op de foto vlnr: verpleegkundig directeur, zr. S. Holband, zr. D. Zoutkamp, zr. B. Pryor, drs. A. Hoeblal, medisch directeur, mevr. S. Nannan Panday-Gopisingh, voorzitter dhr. drs. B. Panka, drs. F. Morpurgo, mevr. S. Rellum en ondervoorzitter mevr. J. Resida-Sweet. Niet op de foto vanwege verlof, drs. T. Akloe.

Bron: PR, Protocol & Marketing ‘sLands Hospitaal
**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het GRATIS.