Politie oproep – Let op dat uw kinderen geen ‘wapens’ naar school brengen

beroving Paramaribo

De buurtmanager Dinmahomed van het politieressort Geyersvlijt heeft met assistentie van een buurtwacht en het Regio Bijstand Team Paramaribo, op donderdag 1 februari, opstandige scholieren overgebracht naar het politiebureau.
[quads id=1]

Politie heeft opstandige scholieren naar het bureau gebracht

Bij de leiding van de Dennertschool ligt geruime tijd de klacht dat leerlingen van twee in de omgeving liggende scholen er een gewoonte van maken om de Dennerstschool aan te doen om te vechten met een groep jongens van genoemde school. Deze klacht is doorgespeeld aan de politie. Op donderdag deed de buurtmanager met assistentie de school aan en brachten zij de scholieren over naar het bureau. In hun schooltassen zijn messen, schroevendraaier en een schaar aangetroffen en in beslag genomen.
[quads id=1]

De ouders van deze leerlingen zijn door de politie in kennis gesteld over de handelingen van hun kinderen. Vermeldenswaard is dat een van de jongens eerder op facebook te zien is geweest in een filmpje waar scholieren aan het vechten zijn.

Er is ter zake proces-verbaal opgemaakt.

schaar wapen

De politie doet nogmaals een beroep op ouders om erop toe te zien dat hun kinderen geen scherpe voorwerpen gelijkende op wapens naar school meenemen. Ook is het verstandig regelmatige controle uit te oefenen op uw kind en hen te wijzen op de gevolgen van hun gedrag.
[quads id=1]
Eerdere berichten:
6 scholieren opgepakt door de politie
Video – Leerling die leraar mishandelde wordt mogelijk afgeschreven

Bron: KPS
**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het GRATIS.