Mijn herinnering aan 32-jarige Ernesto Karnadi

0

Diep geschokt maken wij bekend dat van ons is heengegaan op zaterdag 3 februari

Ernesto Karnadi

op de jonge leeftijd van 32 jaar.

Ernesto was bekend als een vrolijke en altijd gezellige jongeman. Hij had altijd zin in een grapje. Wij vragen God om ons te sterken in deze droevige dagen. Ernesto, jouw familie en vrienden zullen jou heel erg missen. Wij hadden gehoopt dat dit alles gewoon een nare droom was waaruit wij konden ontwaken.

~Afzender Marcia Kasandikromo~

Ernesto Karnadi overleden
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar info@familienieuws.com en wij publiceren het gratis.

Comments are closed.