Anoniem – Mijn vriend zijn ex komt naar Suriname om hem terug te nemen

zijn ex mijn vriend

Ik ben Sammy.  Ik heb een relatie met een man van 45 jaar hij heet Jerrel. Ik ben 32 jaar. We hebben een relatie van 4 jaar en sinds 6 maanden hebben we er een dochterje bij.
[quads id=1]

Mijn vriend heeft 5 voorkinderen

Mijn vriend heeft wel voor kinderen. 5! Maar daar heb ik nooit problemen mee gehad. Ook niet met die moeders. soms zijn ze wel lastig want dan bellen ze s nachts of vragen steeds om geld of ze bellen hem voor advies enz.

Maar 1 ex is wel lastig. Ze heet Giggi, ze is jaloers en echt desperate. Ze belt hem zo vaak. Ze wil een band met hem opbouwen. Ze houdt nog van hem. Ze wil alles van hem weten. Alles wat er in zijn leven gebeurt. Soms vraagt ze zelfs naar zijn intieme leven. En wat hij allemaal doet in bed. Dat gaat mijn verstand te boven.

[quads id=1]

Ze is jaloers

Gigi is gewoon jaloers want zij was altijd een buitenschatje van Jerrel. Ik ben heel goed op zijn familie. Ik ben zijn vrouw en dat kan ze niet uitstaan. Zijn moeder moet niets van haar weten. Jerrel was een getrouwde man toen hij met Gigi ging en door haar toedoen is zijn huwelijk kapot gegaan. Alleen maar leugens over mij vertelt ze ook aan andere mensen. Dus ik wil Gigi nu bellen want die bemoeizucht van haar begint te veel te worden. Maar ik twijfel want ik wil me niet verlagen tot haar niveau.
[quads id=1]

Hij houdt veel van zijn dochtertje

Jerrel weet dat ik boos op haar ben en dat ik haar wil spreken. Maar hij smeekt me dan om haar niet te bellen want hij zegt dat ze dan alle contact met zijn dochtertje gaat verbreken. Hij houdt veel van zijn dochtertje. En dat weet ze.

Ze komt naar Suriname om met hem te slapen

Nu is ze van plan om de zomer hier te komen. Ze vraagt Jerrel de hele tijd om omgang met haar te hebben als ze hier is. Ze wil hem terug en ze gaat er alles aan doen. Ik zie die gesprekken tussen Gigi en Jerrel. Dan wil ik haar zo graag antwoord geven. Of der meteen bellen. Ik zie ook de antwoorden die hij haar geeft. Hij is ook niet eerlijk tegen haar. Alleen omdat hij bang is dat hij zijn kind niet meer gaat zien.

zijn ex mijn vriend

Kijk, nu is ze op een afstand. Ze kan geen schade aanrichten. Maar wat als ze straks in Suriname is? Ik kan het nu nog stoppen. Wat denken jullie? Moet ik haar aanspreken of niet? Graag advies hoor. Bedankt Sammy

Gerelateerde verhalen:
[quads id=1]
Anoniem – Mijn vader heeft een tweede gezin in Suriname
Anoniem – Mijn zoon heeft meerdere kinderen met meerdere vrouwen

Wilt u ook uw levensverhaal met ons delen?
Whatsapp of bel ons op +597 8966341
of stuur het naar [email protected]

U reacties en adviezen worden zeer gewaardeerd.
U kunt ze plaatsen in de comments hieronder
en/of 
 op onze Facebook pagina

Abonneer ook op ons Youtube kanaal en like us on Facebook

FamilieNieuws.com
Surinaamse familieberichten en nog veel meer

** Om privacy redenen zijn de namen en foto’s in dit verhaal gewijzigd.