Video – Pokigron blij met 24u stroom. President Bouterse wegens ziekte afwezig

Pokigron Stroom

President Desi Bouterse kon door ziekte niet zelf de energiecentrale van Pokigron officieel in gebruik nemen.
[quads id=1]

Bouterse voelde zich niet goed

Raadsadviseur Ramon Abrahams zei dat de president zich niet goed voelt. Hij heeft de boodschap gestuurd dat de beloften die gedaan zijn, ingelost worden.

Het is een verademing voor Pokigron en Atjoni om voorzien te worden van continue stroom. Dit jaar zal hard worden gewerkt om meer dorpen in Boven Suriname te voorzien van constante energie.

Ministerie heeft zich enorm ingezet

Abrahams zei dat de Energie Bedrijven Suriname en de dienst Elektrificatie van het ministerie van Natuurlijke Hulpbronnen zich enorm hebben ingezet om het project te realiseren.
[quads id=1]
De vertegenwoordiger van de president merkte op dat het land tien districten telt en op veel plekken gezorgd is voor 24 uur stroom per dag. Nu zijn Pokigron en Atjoni aan de beurt.

Wij werken voor het volk

De beloften die zijn gedaan bij de verkiezingen door de president, zullen zoveel mogelijk worden ingelost, zei Abrahams. “Un no man du alla sani, ma wi sa sorgu dat bun furu fu den sani wi realiseer, of wi o bigin nanga den en wi klaar den baka 2020”, stelde Abrahams. “Omdat wij werken voor het volk, moeten we de gelegenheid krijgen om het werk verder uit te voeren”.

Beloofd niet alleen maar realiseert ook!

Abrahams sprak de hoop uit dat de president heel snel weer beter wordt, want er is veel werk te verzetten. Winnen van de verkiezing is één, maar het land besturen is een andere zaak. Hij stelde dat de president niet alleen dingen belooft, maar hij ze ook realiseert. Als voorbeeld haalde hij de stroomvoorziening van Pokigron aan.

Bekijk hier de video:
[quads id=1]

Foto’s en video’s oa van Clide Ford & DeBoodschap
Bron: Starnieuws
**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar info@familienieuws.com en wij publiceren het GRATIS.