Video – Meisje heeft 7.000 kakkerlakken als huisdier (buitenland)

meisje kakkerlakken

Wil je een dier in huis halen maar heb je geen zin in een hond of een kat?
[quads id=1]

Bakken vol met huisdier kakkerlakken

Dan zijn insecten misschien iets voor jou. Van onderstaand verhaal valt onze mond open en de kriebels lopen over onze rug! Het gaat over een meisje: Shelby Counterman. Geen hond of kat voor de tienjarige Shelby Counterman. Zij heeft plastic bakken vol kakkerlakken. Ja kakkerlakken!

Toen ze drie was begon haar liefde voor de ongewervelde diertjes. Ze kreeg kakkerlakken van iemand, enkel mannelijke, en kocht daarna de vrouwelijke variant. Het kweken kon beginnen!
[quads id=1]

Ze heeft 7.000 kakkerlakken

meisje kakkerlakken

Shelby houdt de kakkerlakken in plastic bakken, zodat ze niet kunnen ontsnappen. Sommige vind je terug in een aquarium. Haar hele collectie telt momenteel 7.000 kakkerlakken. Niet goed voor de buren als die ontsnappen!

Shelby wil anderen leren dat kakkerlakken niet vies zijn en dat er geen enkele reden is om bang te zijn. Om haar boodschap over te brengen, gaat ze naar beurzen en geeft ze spreekbeurten op verschillende scholen.

De kakkerlakken maken haar beroemd

Haar kakkerlakken maken haar echt beroemd. Zo waren Shelby en haar huisdieren te zien in de TLC-serie ‘My Kid’s Crazy Obsession’. Haar verhaal ging viraal en Shelby werd uitgenodigd in verschillende tv-shows. Hopelijk liet ze geen spoor achter

Bekijk hier de video’s. Let wel de beelden kunnen u ‘gro skieng’ geven: Deel het met uw vrienden die van kakkerlakken houden…of niet
[quads id=1]

**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het GRATIS.