Video – Man verlaat vrouw voor dochter en ze krijgen een baby (Amerika)

vader en dochter

Steven (42) verliet zijn vrouw voor zijn dochter (20), met wie hij opnieuw een kind kreeg
[quads id=1]

Vader krijgt kind met dochter

De 42-jarige Steven Pladl en zijn dochter Katie hangen zware straffen boven het hoofd nadat de politie ontdekte dat ze samen een kind gekregen hadden. Steven en zijn vrouw stonden Katie in 1998 af ter adoptie, maar op haar achttiende spoorde de jonge vrouw haar biologische ouders op.
[quads id=1]
Katie contacteerde het echtpaar op sociale media en in augustus 2016 kwam het tot een ontmoeting. Steven en zijn vrouw hadden ondertussen nog twee andere kinderen gekregen. Binnen enkele maanden was de scheiding tussen Steven en zijn vrouw een feit. Die vertelde de politie ook over de relatie tussen Katie en Steven.

Haar dochter was zwanger

In mei vorig jaar las ze in een van de dagboeken van haar andere kinderen dat Katie zwanger was en dat Steven de vader was. Op dat moment waren Steven en Katie bijna 200 kilometer verderop gaan wonen, in Knightdale, North Carolina.

vader en dochter

Zus is nu stiefmoeder zegt vader

Steven zou zijn andere kinderen verteld hebben dat ze Katie (hun zus) nu hun stiefmoeder moeten noemen en in een telefoongesprek met zijn ex liet hij ook weten met Katie te willen trouwen. Dat voornemen zou volgens hun sociale media op twintig juli wel eens waargemaakt kunnen zijn.

De baby is al geboren

In november vorig jaar werden arrestatiebevelen uitgevaardigd voor de twee en vorige week konden ze dan ook opgepakt worden. In hun bijzijn was ook een baby waarvan vermoed wordt dat die in september geboren werd. Het paar wordt onder meer beschuldigd van incest.

Bekijk hier de video:
[quads id=1]

Bron: nieuwsblad.be
**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het GRATIS.