Video – 12-jarige maakt een eind aan haar leven. Ze werd gepest! (Amerika)

Stormiyah Denson eind aan haar leven pesten FamilieNieuws Amerika

“Ik heb mijn baby daarheen gestuurd om te leren, niet om te sterven”, zei de verdrietige moeder van het kind.
[quads id=1]

Pesten is heel normaal

De moeder van het 12-jarige meisje dat dood aangetroffen werd op het internaat zegt dat haar dochter werd gepest. Ze kon het niet meer aan. Familieleden van andere studenten zeggen dat pesten op de school heel normaal is.

De school deed niets

Het meisje had onlangs een prijs gewonnen en ze vertelde haar moeder dat de overige leerlingen boos zouden worden en haar zouden lastigvallen. Moeder lichtte de school in maar ze deden niets. Kort daarna werd Denson-Jackson’s lichaam gevonden op school.  In de slaapzaal. Een medisch onderzoekster bevestigde dat ze zichzelf van het leven heeft beroofd.
[quads id=1]

Niet daar gestuurd om te sterven

De huilende moeder zei: “Ik heb mijn baby daarheen gestuurd om te leren, niet om te sterven,” zei ze. “Ik kan het gewoon niet begrijpen.” Stormiyah Denson-Jackson was een vrolijke meid die gelukkig leekt.

Bekijk hieronder de video’s over het incident.

Stormiyah Denson eind aan haar leven pesten FamilieNieuws Amerika
Bekijk hier een video erover:

[quads id=1]
De uitvaart is reeds geweest. Bekijk hier de video daarover:

**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het GRATIS.