Video – 12-jarige laadt telefoon op terwijl ze baadt en overlijdt (buitenland)

telefoon overleden

Meisje (12) geëlektrocuteerd in bad door telefoon aan oplader
[quads id=1]

Ze was haar telefoon aan het opladen

Een 12-jarig meisje uit Moskou is dood aangetroffen in bad. Haar moeder trof het meisje levenloos aan in de badkamer. De tiener was haar iPhone aan het opladen, toen deze in het water viel en ze vervolgens werd geëlektrocuteerd.

Ze wilde ontspannen na een drukke dag

Dat meldt Nieuwsblad. Het meisje uit Rusland wilde even ontspannen in bad, na een druk potje basketbal. Haar smartphone ging mee, zodat zij tijdens het badderen naar muziek kon luisteren. Omdat de batterij van het apparaat bijna leeg was, stak ze haar telefoon aan de oplader in het dichtstbijzijnde stopcontact. Toen het meisje wilde gaan zitten, viel het apparaat in de gevulde badkuip.

telefoon overleden
[quads id=1]

De familie is in shock

De familie van het meisje is in shock. De moeder van het slachtoffer vond het levenloze lichaam van het meisje. De iPhone dreef naast haar in de badkuip. Pogingen om haar dochter te reanimeren kwamen echter te laat.

Haar omgeving spreekt van een ’Verschrikkelijke tragedie’. Men wacht nu op de resultaten van het onderzoek, die meer inzicht zullen geven omtrent de omstandigheden van de dood van het meisje.

Bekijk hier de video:
[quads id=1]

Bron: Telegraaf
**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar info@familienieuws.com en wij publiceren het GRATIS.