Overleden – Max Burnet

Overleden - Max Burnet FamilieNieuws Suriname Nederland

Bedroefd maar dankbaar dat aan zijn lijden nu een einde is gekomen, delen wij u mede dat na een langdurige ziekte, die hij op een bewonderenswaardige wijze heeft gedragen, van ons is heengegaan mijn man, onze vader, schoonvader, en grootvader Max Reinier Burnet. Hij overleed op 88 jarige leeftijd, op 30 januari 2018.

Max Reinier Burnet

Geboren Paramaribo 21-1-1930
Overleden Rotterdam, Nederland 30-1-2018

Afscheid van Max in het Goetzee Dela uitvaartcentrum, boezemsingel 35 te Rotterdam. Op dinsdag 6 februari van 18:30 – 19:45. De crematie plechtigheid wordt gehouden op woensdag 7 februari om 15:30 in de aula van crematorium Hofwijk, aan de Delftweg 230 te Rotterdam.

Namens de nabestaanden:
Echtgenote: Carmen lucia Burnet-Alberg
Kinderen: Ann, Marny en echtgenoot,Lloyd, Andro, Roy(wijlen)
Kleinkinderen: Sherasada, Gayito, Giancarlo, Jeffrey, Randy, Dominique, Mitchell, Andrew.
Achterkleinkinderen: Gianni, Cam’ron, Kenyi, Jahmiro-Kay, Justin, Jordan.

*GELIEVE GEEN BEZOEK AAN HUIS!!!*

[quads id=1]
Overleden - Max Burnet FamilieNieuws Suriname Nederland
[quads id=1]
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar info@familienieuws.com en wij publiceren het gratis.