Mijn herinnering aan mijn 57-jarige buurvrouw Monique Joerawan

Overleden - Monique Joerawan FamilieNieuws Suriname Nederland

Overleden

Monique Joerawan

samen lange reizen maken, mooie plaatsen bezoeken, samen lachen en plezier hebben, lekker eten, geintjes uithalen, kibbelen, lief en zorgzaam voor elkaar zijn, mooie dingen kijken en niet kopen maar soms toch ook wel …..

Je vroeg altijd “ga je mee?” Je hebt mij de kans gegeven om op je laatste dagen op deze aardse reis heel dicht bij je te mogen zijn. Dankjewel mijn vriendin, mijn bhaudjie, mijn lieve buurvrouw! Dankjewel hiervoor!

Alleen, op de mooie reis die nu voor je ligt, kunnen we fysiek niet met je mee en ik weet niet hoe het er uitziet waar je nu bent, maar in gedachten ga Ik met je mee! Ik weet dat je heel snel weer nieuwe vrienden zult maken. Nu maakte je vrienden over de hele wereld, straks in de hele kosmos.

Het voelt goed om te weten dat je niet alleen zult zijn. Zo reislustig als je was, vervolg je reis naar mooie oorden, tuinen vol met bloemen waar we onze ogen uitkeken, vervolg en geniet van je reis naar hemelse tuinen met de mooiste bloemen waar jij als de mooiste mag schitteren en het stralende, kleurrijke middelpunt mag zijn!

Stuur je mij ook op jouw manier een impressie van deze tuin?

We gaan je elke dag missen buurvrouw!
❤️🕉️❤️

~Mala~

Bekijk hieronder de gegevens omtrent de uitvaart

[quads id=1]
Overleden - Monique Joerawan FamilieNieuws Suriname Nederland
[quads id=1]
Overleden - Monique Joerawan FamilieNieuws Suriname Nederland
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis.
[quads id=1]