Anoniem – Zwanger van mijn partner zijn beste vriend

zwanger beste vriend man anoniem verhalen

Mijn vriend is onvruchtbaar. Ja, ik zeg die dingen gelijk hoe ze zijn. Het klinkt hard maar het is zo.
[quads id=1]

Pas toen het zijn beurt was om te onderzoeken

Hij heeft het me niet gelijk gezegd toen ik hem leerde kennen 5 jaar geleden. Ik was toen 26 jaar en ik wilde een kind. Ik was ready. Na een jaar proberen ging ik naar de dokter. En toen het zijn beurt was om te onderzoeken gaf hij toe dat hij in Nederland na zijn dochter zijn zaadleider heeft laten doorknippen.
[quads id=1]

Het was heel moeilijk voor mij

Ik kon het niet verkroppen dat hij me al die onderzoeken heeft laten doen. Temperaturen, afstemmen wanneer we moesten vrijen enz. Het was heel erg frustrerend voor mij om toch steeds weer mijn menstruatie te krijgen. Terwijl hij precies wist waarom het niet lukte.  Ik heb heel lang getwijfeld of ik nog met Nigel verder wilde. Want ik zou mijn kinderwens niet voor hem opgeven. Dat nooit.

We hebben een prettig leven samen

Maar ik wist dat we er wel uit zouden komen. Ons leven was goed samen. Heel prettig. Hij wilde mij niet kwijt. Nigel houdt verschrikkelijk veel van mij. Ik ook van hem. Hij begreep dat hij fout was. Zijn beste vriend Carlos, die inmiddels ook mijn beste vriend was, heeft veel met ons beiden gesproken en uiteindelijk gingen we ervoor.
[quads id=1]

Hij is vrijgezel en heeft geen kinderen

Hij moest zelfs naar Nederland voor een operatie maar het heeft allemaal niet geholpen. Nigel kan nog steeds geen kinderen krijgen. Hij ging toen akkoord met een donor. Ik wilde geen anonieme donor. Absoluut niet. En na veel praten bleek dat Carlos de perfecte donor is. Carlos is een vriend van ons beiden. Hij stelde het zelf voor. Hij is 46, vrijgezel en heeft geen kinderen. Zal ze waarschijnlijk ook niet krijgen. Dat hoeft voor hem niet. Maar hij wilde best zaaddonor zijn voor zijn beste vriend.

We gingen het zelf doen

In Suriname was het moeilijk om het via het ziekenhuis te doen dus we besloten het zelf te doen. We hebben geen omgang gehad maar we hebben  een manier gevonden om me te bevruchten. (Gewoon Googlen). En na precies 3 maanden was het raak. Ik was eindelijk zwanger.  Na zoveel jaar proberen.
[quads id=1]

Ik ben nu 5 maanden zwanger

Ik ben nu 5 maanden zwanger. Maar het leven met Nigel gaat helemaal niet. In het begin wel. Maar nu je mijn buik begint te zien lijkt het alsof hij spijt heeft. Kan hij het toch niet verdragen dat ik zwanger ben van zijn vriend? Alleen maar problemen zoekt hij.

zwanger beste vriend man anoniem verhalen

Dan ben ik alleen maar met de baby bezig. Dan geef ik Carlos teveel aandacht. Dan praten Carlos en ik de hele tijd stiekem. Hij voelt zich buiten gesloten. Maar het is niet waar. Ik probeer hem juist te betrekken bij alles. Maar hij sluit zich af. Als ik over de baby praat loopt hij weg.

We gaan niet meer trouwen

Als hij over de baby praat zegt hij: Jouw baby. Alsof het kind niet van hem is. Tijdens mijn zwangerschap zouden we trouwen. Hij heeft er vanaf gezien. Hij zegt me wel dat hij het kind gaat erkennen. Maar ik ben bang dat hij dat ook niet gaat doen.

we moeten nog zoveel bespreken

Er zijn zoveel dingen waar we nog over moeten praten. Bijvoorbeeld. Gaan we het tegen mensen zeggen. Mijn moeder mag het toch wel weten dat Carlos de biologische vader is? Hij vindt het niet nodig. Moet Carlos betrokken worden bij de opvoeding? Nigel wil dat absoluut niet.

Het zit allemaal in Nigel zijn hoofd

Ik merk nu dat Carlos ook afstand heeft genomen van ons. Hij vindt het lastig. Nigel ook. Maar Carlos is zijn allerbeste vriend. En Carlos heeft dit voor ons gedaan. Niet voor zichzelf. We hebben geen omgang gehad. We zijn niet verliefd. Het is allemaal in Nigel zijn hoofd.

De zwangerschap heeft mijn relatie verpest

Ik ben bang dat deze zwangerschap mijn relatie heeft verpest. Ik vraag me af wie fout is. We hebben dit namelijk samen besloten. Nigel en ik. En Carlos ging akkoord. Nu ben ik zwanger. Ik kan de baby niet wegdoen en dat wil ik ook niet.

Gaat het nog goed komen

Maar gaat het nog goed komen tussen Nigel en mij? Gaat hij het aankunnen om het kind van zijn beste vriend op te voeden? Ik denk eerlijk gezegd van niet. En dat maakt me echt bang. xx Malene

Gerelateerde verhalen:
Hoe vertel ik mijn man dat ons kind niet van hem is?

Anoniem: Ik ben een buitenkind. Ik voel me nergens thuis.

Wilt u ook uw levensverhaal met ons delen?
Whatsapp of bel ons op +597 8966341
of stuur het naar info@familienieuws.com

U reacties en adviezen worden zeer gewaardeerd.
U kunt ze plaatsen in de comments hieronder
en/of 
 op onze Facebook pagina

Abonneer ook op ons Youtube kanaal en like us on Facebook

FamilieNieuws.com
Surinaamse familieberichten en nog veel meer

** Om privacy redenen zijn de namen en foto’s in dit verhaal gewijzigd.