Sierah Zeeuw ontvangt eerste accountancy scriptieprijs

Zeeuw geslaagd Suriname FamilieNieuws

Sierah Zeeuw heeft in Torarica Royal Ballroom de eerste Crowe Horwath Burgos Accountancy Scriptieprijs ontvangen.
[quads id=1]

Scriptieprijs op het gebied van accountancy

Om in aanmerking te komen voor de prijs moet een kandidaat minimaal een acht hebben als eindcijfer voor haar scriptie. De prijs bestaat uit een award en een geldbedrag van USD 2.000. Het was gisteren de eerste keer dat er op het gebied van accountancy een scriptieprijs werd uitgereikt in Suriname.

Door Crowe Horwath Burgos Accountants N.V. in het leven geroepen.

De prijzen zijn overhandigd door de Governor van de Centrale Bank van Suriname, Glenn Gersie, en de Managing Partner van Crowe Horwath Burgos Accountants, Romeo Burgos RA. De scriptieprijs is met ingang van het studiejaar 2017/2018 door het accountantskantoor Crowe Horwath Burgos Accountants N.V. in het leven geroepen.
[quads id=1]

Scriptie mag niet ouder dan 2 jaar zijn

Andere voorwaarden om in aanmerking te komen voor de prijs zijn dat de student moet zijn afgestudeerd aan een in Suriname gevestigde universiteit of hogeschool en dat de scriptie niet ouder is dan 2 jaar.

Stimuleren voor goed onderzoek

De doelstelling van deze prijs is om studenten te stimuleren vaker voor de studierichting Accountancy te kiezen en goed onderzoek te doen op dit vakgebied.

Zeeuw geslaagd Suriname FamilieNieuws
Romeo Burgos RA van Crowe Horwath Burgos Accountants, Glenn Gersie, Governor van de Centrale Bank van Suriname en Sierah Zeeuw.

Het accountantskantoor hoopt dat het grote tekort aan accountants hierdoor op korte termijn zal worden ingelopen.
[quads id=1]

Zeeuw is in 2017 afgestudeerd

Zeeuw is in oktober 2017 afgestudeerd aan de Anton de Kom Universiteit van Suriname. De titel van haar scriptie luidt ‘De implementatie van het risk-based interne audit plan binnen de divisie Corporate Audit van Staatsolie Maatschappij Suriname N.V’.
Bron: Starnieuws
**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het GRATIS.