Mony hond ‘VHP voorzitter heeft me gevraagd om lid te worden’

Moneyhond en VHP verkiezingen FamilieNieuws Suriname

Abop-topman Joel Martinus, beter bekend als Bordo en Mony hond voert aftastende gesprekken om zijn politieke toekomst te bepalen.
[quads id=1]

Een twee uur durend gesprek

Hij heeft donderdag twee uren gesproken met VHP-voorzitter Chandrikapersad Santokhi en de partijsecretaris in het politieke huis van de partij.

Ik ben nog steeds lid van ABOP

“Ik ben nog steeds lid van de Abop en algemeen jongerenadviseur en ook nog de eerste vervanger van voorzitter Ronnie Brunswijk.” Met Santokhi heeft hij gesproken over de ontwikkeling van het land. “Ik wilde weten hoe VHP de ontwikkeling van het land ziet en wat ze wil doen bij verkiezingswinst.”

Hoe denkt de VHP naar de verkiezingen te gaan?

Martinus is ook benieuwd of de VHP al dan niet in combinatieverband aan de verkiezing van 2020 zal deelnemen.
[quads id=1]
Abop-topper zegt dat zijn voorzitter niet op de hoogte gesteld is van het gesprek. “Mijn voorzitter weet hoe ik denk. Soms handel ik op eigen initiatief.”

Gevraagd om lid te worden

Hij vertelt dat de VHP-voorzitter hem gevraagd heeft om lid te worden. “Ik zei: we moeten nog praten. Ik stap niet zomaar over naar een andere partij. Als ik uit een partij treed, moet ik een aantoonbare reden hebben. Dat is op dit moment niet het geval.”

Moneyhond en VHP verkiezingen FamilieNieuws Suriname

Geen reden om nu uit de partij te stappen

Joel zegt dat het gesprek met de VHP geen uitzondering is geweest. Hij zal ook met andere partijleiders praten, zoals binnenkort met Paul Somohardjo, voorzitter van Pertjajah Luhur.

Hij zal ook met Bouterse praten

Ook zal hij NDP-voorzitter Bouterse aanhoren. De uitkomst van de gesprekken zullen zijn verdere stappen in de politiek bepalen.
[quads id=1]
Bron: DWT
**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het GRATIS.