Ik voel aan wanneer erge dingen gaan gebeuren (spookverhaal)

erge dingen spook verhalen FamilieNieuws Suriname

Ik ben Samantha ik ben 28 jaar en ik heb een bepaalde gave en die wil ik graag bespreken. Ik zou heel graag jullie mening en advies erover willen, omdat ik soms het gevoel heb dat ze meer een vloek zijn dan een gift.
[quads id=1]

Praten over vreemde dingen mocht niet

Ik ben van huis uit christelijk opgevoed en praten over dingen die ik niet kan verklaren zijn absoluut verboden. Maar ik heb altijd bepaalde gevoelens gehad. Ik voelde altijd dat ze er ‘dingen’ aanwezig waren.

Op mijn 17e had ik mijn eerste ervaring

Ik was 17 toen ik mijn allereerste ‘ervaring’ had. Mijn moeder had me een brom gegeven zodat ik mezelf kon verplaatsen. Mijn vrienden en ik besloten op een dag een ritje te maken.
[quads id=1]

Hij reed om ons heen

We zaten op een bankje met drie andere vrienden. Een vriend van mij, Joshua, leende mijn brom even. Hij was gewend om op mijn brom te rijden. Dus hij ging zijn gang en reed om ons heen. Ineens riep ik ‘Joshua gaat vallen’! Iedereen keek mij vreemd aan want ze wisten allemaal dat Joshua heel goed kon rijden. En er was helemaal geen reden om te denken dat hij zou vallen.

Joshua brak zijn enkel

Alles was normaal. En toen ineens hoorden we een klap. En jawel hoor Joshua viel. En brak zijn enkel. Het was even vreemd dat ik het had voorspeld maar we maakten er geen big deal van. We gingen snel hulp halen.
[quads id=1]

Ik voelde dat iemand naast me stond

Ik maakte vaker dit soort dingen mee. Ik was ook een keer op het werk. Ik was gaan lunchen en stond te wachten voor het verkeer. Vlak voor kantoor. Ik voelde dat iemand naast me stond en kreeg het benauwde gevoel dat die persoon me voor een auto zou duwen.

Er stond niemand achter mij

Ik keek achter me maar er stond helemaal niemand. Toch draaide ik me om en kocht een broodje vlak om de hoek.

Ik was het eigenlijk vergeten toen ik alweer op kantoor was. Ineens hoorden we gierende banden en een klap. Iemand was aangereden door een auto. Precies op de plaats waar ik stond. En wat denk je?

Precies toen er een auto aankwam

Een persoon struikelde en viel tegen een andere persoon aan, en door die slag viel die andere persoon op de weg terwijl er een auto aan kwam. Die persoon raakte ernstig gewond. Toen ik dat hoorde raakte ik echt in paniek.
[quads id=1]

Ik huilde dat hij niet weg moest gaan

Ik ben inmiddels getrouwd. Mijn man vroeg me ook een keertje of hij mijn brom kon lenen. Een andere hoor. Maar ik rij nog steeds brom.  Ik zei meteen ja. Maar had direct daarna spijt, hysterisch huilde ik dat hij niet weg moest gaan, want hij zou doodgereden worden door een auto.

Hij verklaarde me voor gek

Hij verklaarde me voor gek. Ik vroeg hem om me dan mee te nemen. Hij vond het maar vreemd maar stemde toe.

Zijn gezicht was helemaal beschadigd

We waren 10 minuten onderweg toen we werden aangereden door een auto. De auto reed door en liet ons op de weg liggen. Niet lang daarna kwam de politie. Mijn vriend brak zijn been en arm. En zijn gezicht was helemaal beschadigd. Ik had gelukkig niets.

Ik was alleen maar in shock. Ik snap helemaal niets van deze gevoelens. Ik had het ook een keertje met mijn broer. Ik kreeg op een dag hele sterke emotionele gevoelens. Ik moest zo sterk aan mijn broer denken. Ik belde hem met een kloppend hart in mijn keel.

Hij voelde zich zo rot

Mijn broer nam gelukkig op en vertelde dat hij zich zo rot voelde op dat moment. Hij had vreselijk gevochten met zijn vrouw. Ze was net de deur uitgelopen en hij wist niet of ze nog terug zou komen. Hij wilde van de brug springen. Dat voelde ik allemaal. Ik ben direct naar hem toe gegaan. Gelukkig gaat het nu goed.

Ik ben bang geworden

En zo heb ik steeds vaker van dit soort momenten. Maar meer met mensen om wie ik geef. Maar ik vind het eng om te weten en voelen dat er iets ergs met ze gaat gebeuren. Het maakt me bang.

erge dingen spook verhalen FamilieNieuws SurinameHebben andere mensen hier ook last van? En moet ik het zien als een gave of als een vloek? Of ben ik misschien gek? Misschien is het puur toeval?

Gerelateerde verhalen.

Klik op onderstaande link om de verhalen te lezen:
Anoniem – Het spookt op de markt! Verzinsel of is het echt zo? (spook-verhaal)
Video – Mevrouw heeft intieme omgang met geesten (buitenland)

Nieuw bij FamilieNieuws: Spookverhalen
Wilt u ook uw bijzondere gebeurtenis met ons delen?

Whatsapp of bel ons op +597 8966341
of stuur het naar [email protected]
U kunt ook een bericht sturen vis Facebook

U reacties en adviezen worden zeer gewaardeerd.
U kunt ze plaatsen in de comments hieronder
en/of 
 op onze Facebook pagina

FamilieNieuws.com
Surinaamse familieberichten en nog veel meer

** Om privacy redenen zijn de namen en foto’s in dit verhaal gewijzigd.