Video – Overleden – Muzikant Hafeezkhan Wagidhosain

FamilieNieuws Suriname Nederland Hafeezkhan Wagidhosain overleden

FamilieNieuws Suriname Nederland Hafeezkhan Wagidhosain overleden

RIP

Hafeezkhan Wagidhosain

De muzikale leider van de befaamde Mastana Orchestra in Nederland en jaren ook muzikale leider geweest van de bekende Sohani Orchestra in Suriname in de jaren ’70, is komen te overlijden in Zwolle Nederland. Hij bereikte de leeftijd van 69 jaar. ‬
[quads id=1]
FamilieNieuws Suriname Nederland Hafeezkhan Wagidhosain overleden
[quads id=1]

Luister hier naar zijn muziek:

~Webshop Musicpro4u~

U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis.
[quads id=1]