Video – Moord verdachte Gerel Palm ook al bijna 10 maanden onvindbaar

verdachte moord FamilieNieuws Suriname Nederland

De arrestant Gerel Palm is nu al bijkans 10 maanden voortvluchtig. Hij wordt in Nederland verdacht van moord.
[quads id=1]

Moord verdachte kreeg bezoek van zijn advocaat

Palm is op 12 maart 2017 rond 17.00 uur op een spectaculaire wijze ontvlucht uit de Penitentiaire Inrichting Duisburglaan (PID). Uit het ingesteld onderzoek bleek dat deze ingesloten verdachte rond 16.00 uur bezoek kreeg van zijn een advocaat. Kort na het bezoek was de verdachte gelopen naar de toiletruimte.
[quads id=1]

Zijn advocaat het net daarvoor ook het toilet gebruikt

Frappant in deze is dat de advocaat in kwestie enige tijd voor Palm ook gebruik zou hebben gemaakt van het toilet. Vanuit het toilet kwam Palm gewapend terug. Hij liep vervolgens naar de postwacht en hield daarbij de ploegcommandant I.M. onder schot. Onder bedreiging van het wapen werd de penitentiair ambtenaar, I.M. ontwapend.

Enkele weggebruikers aangereden

De verdachte rende toen met het dienstwapen van I.M. naar buiten en verliet de plek in een gereedstaand voertuig, een Toyota Mark-X. Daarbij zou Palm op de openbare weg enkele weggebruikers hebben aangereden. Sindsdien is Palm uit het zicht van de politie verdwenen.
[quads id=1]

Poging tot moord en doodslag

Recherche Kapitale Delicten is bijkans 10 maanden bezig met de opsporing van deze ontvluchte arrestant, zonder het gewenste resultaat. Palm was aangehouden ter zake poging tot moord, poging tot doodslag en overtreding van de Vuurwapenwet.

Dubbele moord in nederland

Hij zou volgens planning spoedig worden uitgeleverd aan de Nederlandse autoriteiten. Dit, vanwege het feit dat hij verdacht wordt van een dubbele moord gepleegd in Nederland. Echter, voordat de uitlevering kon plaatsvinden, is Palm ontvlucht. Hij is tot nu toe onvindbaar.

Bekijk hier een video over hem:

Geschreven door Saskia Bandhan