Video – Emotioneel afscheid JERMAINE de Wind in ‘OVER MIJN LIJK’

Afscheid Jermaine televisie FamilieNieuws Suriname Nederland

In de allerlaatste aflevering van dit seizoen sloot ‘Over mijn Lijk’ gisteren het verhaal van Jermaine af. Zijn leven was groots, ook al mocht hij maar 27 jaar worden.
[quads id=1]
Sterke, lieve, en strijdlustige Jermaine liet zijn grote liefde Lisette en hun zoontje Noah in intens verdriet, maar wel met de allermooiste herinneringen achter.

JERMAINE HEEFT ÁLLES GEDAAN OM BETER TE WORDEN

Als er iemand keihard heeft geknokt, dan is het Jermaine wel. Sinds hij ontdekte dat hij een hersentumor had, heeft hij werkelijk álles gedaan om genezen te worden. Samen met zijn vriendin Lisette zamelde hij geld in om aan een omstreden behandeling in Amerika te beginnen. Maar helaas mocht het allemaal niet baten. Na een kleine opleving kwam de tumor in alle hevigheid weer op en moest Jermaine onder ogen zien dat het einde nu écht nabij was.
[quads id=1]

INTIEM AFSCHEID IN HET HOSPICE

In een hospice bracht hij zijn laatste weken door. Door de tumoren en de daaruitvolgende epileptische aanvallen, kon hij zijn eigen situatie soms niet meer helemaal bevatten. Maar het moment dat Valerio naast zijn bed zat om afscheid te nemen, was voor beide mannen overduidelijk ongelooflijk waardevol. Valerio hield Jermaines hand vast, terwijl de kamer gevuld was met zijn naaste familie. Want zó close is de presentator de laatste weken geworden met zijn hoofdpersonen.
[quads id=1]

DAG JERMAINE: ‘PEACE’

Lisette vertelde over hoe ‘al het geld van de wereld’ hen niet had kunnen helpen om Jermaine te genezen. Maar ze hebben het wél geprobeerd, en daar is ze trots op. Jermaine, nauwelijks meer in staat tot een gesprek, liet zijn ogen en zijn hart des te meer spreken. Met het woordje “Peace” nam hij definitief afscheid van Valerio, die in al zijn professionaliteit als tv-maker net zo geëmotioneerd was als de kijkers thuis. En Jermaine bleef achter met zijn dierbare familie. Op 14 september 2017 overleed hij, nog maar 27 jaar oud, maar met als erfenis een onuitwisbare indruk op iedereen die hem kende.
[quads id=1]

JERMAINE ZAL NOOIT VERGETEN WORDEN

Na een seizoen vol indrukwekkende levensverhalen, waarbij inmiddels alleen Tom nog onder ons is, hakte dit verhaal er weer keihard in bij de kijkers.
Afscheid Jermaine televisie FamilieNieuws Suriname Nederland
Hoe oneerlijk dat deze liefdevolle jonge vader zijn zoon niet mag zien opgroeien. Zijn geliefden zullen Jermaine nooit vergeten, maar de kijkers ook niet, zo bleek uit de reacties op social media.

Bekijk hier het fragment. Wij konden het niet droog houden:

Deel de indrukwekkende video met iedereen!
Bron: Linda
**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar info@familienieuws.com en wij publiceren het GRATIS.