Video – Baby van 8 maanden intiem misbruikt door 28jarige neef (buitenland)

baby misbruikt FamilieNieuws India

In India is grote woede ontstaan door het brute misbruik van een acht maanden oude baby in Shakurbasti, in het noordwesten van New Delhi.
[quads id=1]

Misbruik door haar eigen neefje.

Volgens de Times of India gaat het om een 28-jarige neef van het slachtoffertje. Zijn moeder paste op het kind terwijl de ouders aan het werk waren.

Operatie van 3 uur door intiem misbruik

De biologische moeder trof na terugkeer haar baby huilend en gewond aan. Ze bracht haar naar een ziekenhuis, waar de artsen het misbruik bevestigden. Ze moest een operatie van 3 uur ondergaan. Ze is buiten levensgevaar.
[quads id=1]

Hij ontkende eerst

De verdachte ontkende aanvankelijk iets met de gruwelijke affaire te maken te hebben. Omdat hij vervolgens op de vlucht sloeg, vaardigde de politie een opsporingsbevel uit. De man kon snel worden aangehouden en legde een bekentenis af.

Intiem misbruik in India

In India is intiem misbruik een groot probleem. In september kwam nog het bericht naar buiten dat een Indiase tiener maandenlang was misbruikt door twee medewerkers van de school waar zij op zat.

Gedwongen abortus na misbruik

Het 18-jarige meisje moest worden opgenomen in het ziekenhuis na gedwongen te zijn tot abortus door de mannen die haar hadden misbruikt.
[quads id=1]

In mei werden vier mannen ter dood veroordeeld voor een brute intieme daad in 2012. Een vrouw werd door de zes mannen intiem misbruikt en mishandeld met een metalen buis. Ook de vriend werd mishandeld.

Ze overleed aan haar verwondingen

 

De vrouw overleed twee weken na het incident aan haar verwondingen in een ziekenhuis in Singapore. De aanval leidde tot grote verontwaardiging en protesten in het hele land.

Bekijk hier de video erover:
Bron: Nu.nl
**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het GRATIS.