Video – Bekendmaking – Lezing over prostaatkanker. Zorg dat je erbij bent!

prostaat kanker FamilieNieuws Suriname Gezondheid

De nieuwe internationale ontwikkelingen binnen de prostaatkankerzorg.
[quads id=1]

De lezing wordt gehouden in het Park

Dat is het hoofdthema van de voorlichtingsavond die de Prostaatkanker Stichting Suriname op donderdagavond 1 februari aanstaande houdt in de Buitensociëteit Het Park. De inleider is dr. Arnout Alberts, uroloog verbonden aan de afdeling Urologie van het Erasmus Medisch Centrum te Rotterdam.

Hij heeft verscheidene onderzoeken gedaan

Alberts is een internationale top deskundige op het gebied van Urologie en heeft verscheidene onderzoeken en publicaties op zijn naam staan.
[quads id=1]

Hij is op bezoek in Suriname

Dr. Alberts, die momenteel op privébezoek is in Suriname, is door de Prostaatkanker Stichting Suriname bereid gevonden 2 informatiesessies te verzorgen voor de Surinaamse medische wereld en het algemeen publiek.
prostaat kanker FamilieNieuws Suriname Gezondheid

PSMA-scan en gecombineerde hormoon-chemotherapie

De onderwerpen die hij tijdens de informatiebijeenkomsten zal aankaarten zijn onder andere MRI-scan, screening en actieve surveillance, robotoperatie, nieuwe bestralingstechnieken, de PSMA-scan en gecombineerde hormoon-chemotherapie.

Info over de avond:

De informatieavond in Het Park vangt aan om 19.30 uur. De inloop is om 19.00 uur
Bekijk hier de video over de lezing:
[quads id=1]

Bron: DBS
Wat zijn de symptomen? Bekijk de video en deel het met een ieder:

**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het GRATIS.